torsdag 28 april 2022

 6259/

För att trivas i nuet måste man se till att alltid ha någon tråkigare tid att tänka tillbaka på / Här har jag det bra / Jag har hur många tråkiga tider som helst att frossa i.


6260/

- Barn är kloka och kreativa!

- Från början? Bra! Då behövs inga skolor! Blir billigt värre!


6261/

Förr trodde man att allt var möjligt / Men gjorde inget särskilt / Nu tror man att allt är omöjligt / Men gör ändå det som går att göra.


6262/

Såna som skrämmer gör ofta större skada än det dom skrämmer för / En rejäl skrämseldebatt kan  verkligen sätta sprutt på folks passivitet.


6263/

Ibland är nyheterna så ointressanta att Massmedian blir rädd för att ingen ska bli UPPRÖRD / Och att alla ska bli UPPRÖRDA är förstås poängen med nyheterna / Då tillkallar Massmedian två personer som själva alltid snällt ställer upp och är UPPRÖRDA/  En av varje / Kvoterat och klart / Och dessa två skakar och skummar alltid av snällast tänkbara UPPRÖRDHET /Vad det än gäller / / Och så är det full fart igen på UPPRÖRDHETEN / Och då behöver Massmedian inte längre oroa sig för att ingen ska bli orolig eller UPPRÖRD till tusen.


6264/

Upprepningar / Förbättringar / Försämringar / Repliker / Röster / Åsikter / Parodier / Parodier på åsikter / Satir / Ironi / Nonsens / Rent nonsens / Smutsigt nonsens / Helheten är större / Den som förstår allt har inte fattat ett dugg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar