tisdag 19 april 2022

 6181/

"Jag är glad över att jag inte är sportintresserad!" Sa Han. "Sportintresserade tycks vara väldigt lättskrämda! Nästan alla fotbollsmatcher tycks vara RYSARE för såna som är sportintresserade! Verkar väl som om sportintresserade vore väldigt nervösa människor?"


6182/

Han hade ingen kvinnosyn / Vad skulle han med den till / Och Han hade ingen negersyn heller / Och det var  tur för Han det / Däremot hade Han en syn som var betydligt bättre än bara en gammal vanlig hederlig ledsyn / Och med denna goda syn såg han enbart små individer / Men inte en enda stor kollektivklump.


6183/

När man börjar tro att nyheter är VERKLIGHETEN har man helt tappat verklighetskontakten men då har man bara att dra ur kontakten så är man snart tillbaka i den verkliga verkligheten.


6184/

Han var ovan att arbeta i medvind / Så ovan att Han rent av blev sjuk / Men då fick Han förstås sjukdomen att arbeta mot / Och så var Han snart igång igen.


6185/

Det som är dåligt i ett förhållande är det som är bra om det gör att förhållandet upphör.


6186/

Ständigt medhåll och ständiga motsägelser / Gör att Någon blir klassad som opålitlig / Märkligt / Om man redan på förhand vet vad Någon kommer att säga är Någon snarast ovanligt pålitlig.


6187/

Alla religioner kräver skyddad tankeverkstad. Fast förstås i första hand för egen del. Dom Andra får klara sig bäst dom kan. Har Dom Andra valt fel religion får dom skylla sig själv. Ingen har bett Dom Andra att välja galen gud.


6188/

Dagens egendomliga entusiasm för att retroaktivt förvandla Sverige till ett rejält nazistpåverkat land under kriget /Och det finns än så länge bara ett krig. 


6189/

"Jag har allti unnrat! Varför saknar kvinner från Pite utstrålning? Och jag vill int veta att det bara är en fördom! Jag vill veta VARFÖR!" 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar