onsdag 27 april 2022

 6251/

Väntan på Godot / Visst / Men väntan på hantverkare vanligare / Det är störande att veta att någon någon gång ska komma och störa / Men när / Bara en vet.


6252/

Att förnya gamla religioner är som att färglägga svartvita filmer. Fusk. ( Man vill ha en urgammal och urvis religion med tradition. Men samtidigt en ny och fräsch religion med alla moderna bekvämligheter. Alltså fusk.).


6253/

Att cykla och handla / Och komma hem med det nedlagda bytet: Falukorv till extrapris / Och man har samma självbelåtna vällust som stenåldersjägarna hade när dom fällt en fet mammut.


6254/

Då visste vi knappast att Kennedy var en horbock / Det vet vi nu / Och nu vet vi också att man kan vara en horbock/ Men samtidigt också vara en hyfsad president / Vad man lär sig.


6255/

En "rörelse" som anser att det är helt OK med abort av inga som helst skäl / Men helt fel med abort av medicinska skäl/ Som skulle kunna ses som angrepp på den egna "rörelsen" / En "rörelse" är ofta mer korkad än "rörelsens" medlemmar.


6256/

Tonåringar som är så korkade att dom inte fattar att dom måste äta för att orka med skolan / Påstås vara så kloka att dom ska ha rösträtt vid sexton års ålder.


6257/

Vi kommer kanske aldrig att få slöddret att sluta slöddra. Men kanske att sluta störa.


6258/

När folk blir privatpolitiska blir partierna nervösa  / Folk plockar helt fritt ur den politiska matsedeln / Utan att ta någon helst hänsyn till höger eller vänster / Det är upprörande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar