söndag 17 april 2022

 6164/

Toalettklotter: HITLER HADE LITEN KUK MEN STOR MAKT!

Tja? Hade han kanske? Här behövs mer forskning. Men jag tvivlar på att världen skulle vara bättre om den styrdes av porrstjärnor.


6165/

Hela Hans liv gick åt till att känna efter vad Han verkligen ville göra /Men till sist kom Han på att Han inte ville göra något särskilt / Så Han gjorde inget särskilt / Han var en ovanligt logisk person.


6166/

Såna som alltid får penningflödet att flöda åt sitt håll / Och som alltid blir sårade när man påpekar detta.


6167/

"Ottar Tralling" är trevlig läsning. Tills man kommer på att den är samtida med Jane Austen. Tråkigt att vara "samtida", men ändå vara minst hundra år efter.


6168/

När borgare bli osams drar dom fram Nationalencyklopedin. När banditer blir osams drar dom vapen.  Jag föredrar nog borgare trots allt.


6169/

Man lär sig sällan något om sig själv av att läsa romaner. Men ibland lär man sig i alla fall något om andra. Och det kan väl också  vara av visst intresse.


6170/

Familjesammanhållningen var så stark att den snuddade vid incest.  Och Familjen fick förstås beröm till tusen. Men Familjens självbelåtenhet var betydligt större än så.


6171/

För en flitig författare är det förstås en fördel om författandet är roligare än livet. Det där bängliga med att leva, och det, får andra fixa fram åt  dom flitiga författarna. Och sen har författarna bara att börja samla ihop slamsorna tills det börjar likna nåt.


6172/

Att själv bestämma tempot är bästa vilan. Bortsett från sömn då. Men sömn bortser man alltid från.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar