torsdag 14 april 2022

6136/

Men / Att kemiska formler skulle föreställa Verkligheten / Var för mig lika obegripligt / Som att grammatiken skulle föreställa Språket.


6137/

Hon snörpte på själen så snart någon använde ordet "bäddsoffa".


6138/

Såna som säger: "Kan ni inte ha roligt utan sprit?" är sällan särskilt roliga själva.


6139/

Om man är lat ska man bo på bottenvåningen / Då behöver man inte ens flanera själv / Det är det så många andra som gör /  Och det precis utanför ditt fönster / Man blir matt bara av att se dom.


6140/

- Ve den som inte ens är skild! Den måste det verkligen vara något allvarligt fel på!


6141/

Den listigare kändisvarianten: Att känna en kändis precis lagom lite för att glatt kunna prata illa om Han.(Att prata illa om Hon blir aldrig samma sak.)


6142/

Såna som inte skrattade när välfärden byggdes upp har ingen rätt gråta när välfärden rivs ner.


6143/

- Skaffa aldrig barn ihop med en perfekt partner! Vem ska du då skylla på när barnet missköter sig?


6144/

RESPEKT / Jag respekterar dig inte ett dugg / Och jag respekterar inte dina dumma åsikter / Däremot respekterar jag  din rätt till att ha idiotiska åsikter / Men man bör ransonera sin respekt / Respekt är ett starkt ord / Och mer än en halv flaska respekt per dag bör man absolut undvika att dricka.


6145/

Förr eller senare / Tvingas Alla inse att den ungdomliga rollen inte längre fungerar / Här har tunnhåriga ett stort försprång / Tunnhåriga slipper ta allt på en gång / Tunnhåriga tar förfallet strå för strå, år för år / Och när förfallet väl är fullbordat har tunnhåriga redan vant sig.


6146/

- Köngen är en fin kille! Stenmark är en fin kille!

- Konstigt att alla fina killar du känner är såna du inte känner?


6147/

LAGOM / Meningslös ensamrätt på lagom / Den Gyllene Medelvägen / Sweden The Middle Way / Lagom har alltid funnits / I alla tider / I alla språk / Redan Paradiset visade sig var så lagom trevligt i längden.


6148/

- Nej det var jag som inte ville bli hustrumisshandlare! Själv ställde hon gärna upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar