söndag 24 april 2022

 6225/

"Klart att man aldrig ska lita på folk i jeansjackor! Men å andra sidan ska man inte lita på folk i röda blazrar heller! Och folk i rutiga byxor ska vi bara inte tala om!"


6226/

Förr fick vi nöja oss med en enda fånig religion i Det Här Landet. Men tack vare Det Mångkulturella samhället har vi nu fått fullt med fåniga religioner i Det Här Landet. Ett stort framsteg bakåt.


6227/

Fast när Han tog på sig svart polotröja såg Han ganska djup ut / Och nästan som en riktig författare / I alla fall på långt håll / Fast egentligen var den svarta polotröjan till för att dölja trycksvärtan från tidningsbudsjobbet.


6228/

Idag krävs det civilkurage av en man / Som inte vill vara med om sin frus barnafödande / Som anser att det var bättre förr / Då fäderna inte drällde omkring på BB  och bara var i vägen / Det där med civilkurage varierar väldeliga.


6229/

Barn var inte manipulerade att tycka att Enid Blyton var bra / Tvärtom / Barn var manipulerade att tycka att Astrid Lindgren var bra / Och det här var ändå innan Astrid blev helgonförklarad / Problemet var / Om det nu var något problem / Att barn faktiskt tyckte att Enid Blyton var bra / Att Enid Blyton  egentligen var dålig brydde sig barn inte ett dugg om / Barn är toleranta till tusen.


6230/

Korkad dröm: "Jag skulle vilja vinna en miljon!"

Klok dröm: "Jag skulle vilja börja motionera!"

Och alla mellandrömmar som varken är kloka eller korkade.

Kloka drömmar är drömmar som inte bara förblir drömmar.

Men först måste man förstås lära sig att skilja på drömmar och dumheter.

Och kan man inte det står man vackert där man ligger.


6231/

Om det är något som det är lätt att förstå / Är det hur älskarinnor till gifta män har det / Det ständiga och självklara underläget / Att alltid komma först i andra hand / Alltså / Precis som en man har det i ett förhållande till en kvinna som redan har barn.


6232/

Många konstnärer är fattigare än de godkända gnällgrupper som Massmedian älskar att visa upp / Men även fattiga konstnärer har hög status / Och lämpar sig därför dåligt för att framställas som svaga, som eftersatta, som offer, som utsatta, och allt vad de populära massmediala förolämpningarna nu kallar sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar