lördag 2 april 2022

 6041/

"Djur ska inte ha det bra, djur ska smaka bra!" Sa Han. Men det var inte alla som höll med.


6042/

"Ja vet int om ja är trygg eller tråkig? I alla fall somnar kvinnorna jättebra när dom är ihop med mig!"


6043/

Man blir alltid förvånad över att folk dör. Fast förstås inte förvånad över att folk dör. Men över att folk dör just då. Hur förvånad ska man då inte bli när man själv dör. Just då.


6044/

- Men vårt bokbål är ett snällt bokmål! Vårt mysiga lilla bokbål bränner nämligen bara elaka böcker! Böcker med åsikter som vi starkt ogillar och bestämt tar avstånd från! Det är alltså stor skillnad på bokbål och bokbål! Ska det verkligen vara så svårt att fatta!?


6045/

Det går att leva utan barn. Men utan barnbarn: Aldrig. Här var alla eniga.


6046/

Visst. Om man tycker om tumskruvar är det ganska roligt att skriva. Här handlar det visserligen bara om så kallade "invärtes tumskruvar". Visst. Och man drar åt sina tumskruvar fullt frivilligt. Visst. Men aj som fan ändå!


6047/

Den som vill veta SANNINGEN. Men som samtidigt själv vill bestämma vad som är SANNING. Kommer aldrig att få veta SANNNINGEN. Ska vi slå vad, eller har du annat för dig?


6048/

- Nå men när vi nu har tagit hit rasisterna så måste vi lära oss att leva fredligt ihop med dom!


6049/

Många blir vrånga  när du inte omedelbart godtar dom som domare över ditt liv.


6050/

Såna som har nittionio procent av MAKTEN. Blir väldigt upprörda när någon annan försiktigt vågar sig på att försöka använda i alla fall en del av den återstående MAKT-procenten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar