söndag 26 december 2021

 5826/

- Kalla kriget är slut!

- Ojdå! Vem vann?

- Ingen vann väl direkt? Men militärer i alla länder förlorade i alla fall!


5827/

Få dör av sorg när dom får ärva en person dom inte sörjer.


5828/

Det var i alla fall bättre KAMP igår. Idag: "Sjukskrivning som strejkvapen!" Man låter alltså Alla Andra betala den egna så kallade KAMPEN. Om det är KAMP - är jag Napoleon! ("Vad hette du sa du?!")


5829/

Borgare och banditer har samma huvudintresse / Nämligen pengar / Personligen tror jag nog att jag föredrar borgarnas sätt att skaffa pengar / Ja, jag tror till och med att ett samhälle med bara borgare skulle bli betydligt bättre än ett samhälle med bara banditer / Men det kan ju vara det att man gått och blivit extrem på gamla dar.


5830/

De som inte var politiskt engagerade/ Var de som var politiskt medvetna / Vet vi idag / Vet alla idag / När det dels är för sent / Och dels totalt ointressant.


5831/

Det räcker inte med begåvning / Man måste ha tur också / Och har man tillräckligt med tur behöver man inte ens ha någon begåvning / Vilken tur.


5832/

Att inte tro är ett behändigt sätt att häda.


5833/

Döden är inte att leka med / Döden är en riktig glädjedödare / Men innan döden kommer och förstör allt det roliga bör man hinna leka undan en hel del.


5834/

Om man är väldigt annorlunda fattar folk inte ens att man är det.


5835/

Hon talade väl om DET REVOLUTIONÄRA VÅLDET /  Men sen fick hon sig en rejäl smäll / Och sen slutade hon att tala väl om det revolutionära våldet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar