onsdag 30 mars 2022

 6013/

Arbetare är inte alltid begåvade / Och när arbetare alltid är begåvade / Är arbetare inte längre arbetare särskilt länge.


6014/

- Jag har små anspråk på djupsinniga teorier. Jag anser inte ens att teorierna behöver vara  djupsinnigare än tillvaron.


6015/

- Tyvärr har jag ännu inte riktigt haft tid att jul-stressa, men jag hoppas kunna  hinna med det redan i morgon!


6016/

Det är först när författaren slutar stirra på Det Vita Papperet som författaren tänker bäst. Till exempel när författaren tvingas att gå på toaletten. Det är därför alla bra författare har dåliga magar.


6017/

"Det behövs fler elefanter och färre porslinsbutiker!" Hävdade Han högljutt. Och ingen vågade säga emot innan Han lämnat lokalen för gott.


6018/

Sanningen om En Stor Man ses alltid som elakt förtal av Den Store Mannens små beundrare.


6019/

Såna som ser sig tvungna att leva jävligt bängliga liv /  För annars skulle dom inte ha nå skriva om / Men varför måst dom nödvändigt skriva / Är dom inte friare än så  / Kan dom inte komma på nå annat  göra än å skriva / Har dom ingen fantasi eller nå.


6020/

Såna som själva fått stryk, slår gärna andra / Och det ser ju nästan ut som en tanke/ Eller i varje fall som en teori / Men sen kommer andra som  själva aldrig fått stryk och visar sig vara minst lika duktiga på att misshandla andra med eller utan tillhygge/ Alltså såna som bara förstör alla fina teorier / Alla fina teorier om att Ditt & Datt egentligen bara beror på Dutt & Dytt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar