onsdag 23 mars 2022

 5922/

Sverige är det enda land i världen / Där man medvetet skulle kunna utse en utvecklingsstörd till statsminister / Och vara stolt över valet / Och vänta sig stort beröm från omvärlden.


5923/

En författare som inte har ett enda ont ord att säga om någon har inte ett enda ord att säga någon.


5924/

"Han är snäll!" Säger De Dumma.

"Mot vem är han snäll?" Undrar De Kloka.


5925/

Alla vet att alla andra ska dö. Det är i alla fall en bra början.


5926/

Den som alltid känner sig trygg har inte förstått ett dugg.


5927/

Dagens slödder / Har utbildat sig till slödder / Och lärt sig att slöddra / På den lyckliga tid då det fanns resurser till tusen / Verkar tyvärr inte som om resurser löser alla problem / Det är en tråkig slutsats som man bör undvika att dra.


5928/

"Ett bra beslut är ett beslut som man inte fattar!" sa Han. Men Han sa inte vad han menade. 


5929/

Den självklara följdfrågan som sällan ställs: "Du vill alltså inte att DITT yrke ska vara ett låglöneyrke! Exakt VILKA yrken anser du då ska vara låglöneyrken?"


5930/

Han sa: "Jag lever ensam!"

Men Hon sa: "Jag lever själv!"

"Och så levde de lyckliga i alla sina dar!" Sa Dom.

.


5931/

Såna som ses som snälla därför att dom inte ens kan verbalisera sin elakhet ska man akta sig för. Så kallad "tyst elakhet" är inte att leka med.


5932/

Men / Om bilder av friska & sunda kvinnor är fascistiska /Bör bilder av sjuka & svaga kvinnor vara demokratiska / Då står alltså demokratin för det sjuka  samhället / Då har demokratin dålig prognos framöver / Då är det synd om demokratin / Eller så är det något fel på resonemanget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar