lördag 12 mars 2022

 5828/

"Fast så länge man ids skriva dödsrunor över andra är man inte död själv!"


5829/

- Min lägenhet är liten. Men eftersom den är min är den stor.


5830/

Varje gång han hörde ordet "miljö" såg han fram mot att bli gammal. Och få hörapparat. För han hade hört att hörapparater gick minst lika bra att stänga av.


5831/

Krisgrupper är tyvärr alltid tvåa på bollen.


5832/

OLYCKOR / Spektakulära olyckor att med välbehag tänka tillbaka på / Att använda andras olyckor för att lyfta sina egna liv / Ser ut som empati men är pornografi / Det hedervärda i att hedra såna som dör på ett liksom lite lagom spektakulärt sätt / Vari består egentligen prestationen som ska hedras / Det vet ingen och prestationen får alltså aldrig ifrågasättas / Fast fördelen är förstås att här ofta också visas upp sorgens aggressiva sida/ Det var inte mitt fel / Och alltså var det ditt /  Förr hette det fantasi / Och ansågs vara bra / Nu heter det konspirationsteori / Och anses inte vara fullt så bra.


5833/

Occams nya förbättrade, och mycket laddbara, rakapparat: Alla teorier som bygger på konspirationsteorier ska skoningslöst rakas bort.


5834/

En som egentligen bara vill tycka synd om sig själv. Och som alltid lyckas arrangera sitt liv så att detta mål uppfylls. Med råge. Men som egentligen aldrig lyckas med något annat. Men det enda viktiga är hur som helst självtyckasyndomeriet.


5835/

Nostalgi är trevligt, fast: Om man påstår att "Det var bättre förr!" Hamnar man lätt i slutsatsen att "Det är sämre nu!" Och många av oss lever tyvärr i NU i evig väntan på en väl fungerande tidsmaskin.


5836/

Vad folk påstår sig ha råd med, är naturligtvis inte samma sak som vad folk har råd med. Om man är så korkad att man alltid tror på vad folk säger är man dålig på källkritik. Men man kan ju vara bra på annat. Vad nu det kan vara,


5837/

Eftersom barn som mördar uppenbarligen inte är normala / Anses det väldigt viktigt att påpeka att dom är helt normala / Och sen försöka se till att dom lever helt normala liv / Och antyda att Alla Andra barn kunde ha gjort precis samma sak / Eftersom det är helt normalt/ Om detta är vad vetenskapen kommit fram till efter alla dessa år är det en onormalt enfaldig vetenskap.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar