torsdag 10 mars 2022

 5804/

Den konstiga men vanliga åsikten: Att dans är musiklyssnandets höjdpunkt.


5805/

- Nej, jag jagar inte älg.

- Ja, då har vi nog inte mycket att prata om.


5806/

Såna som anser att dagen efter festen är lika viktig som festen kommer aldrig att förstå festen.


5807/

Om man måste ta till fallskärmshoppning för att kunna känna att man verkligen lever måste man verkligen vara väldigt dålig på att leva.


5808/

"Van Gogh målade bättre med ett öra än du nånsin kommer att kunna göra med två!"


5809/

- Det måste bli förbjudet att misstro Det Mångkulturella Samhället! Någon som helst tolerans mot avvikande röster kommer Det Mångkulturella Samhället aldrig att tillåta!


5810/

- Samhället måste ta sitt ansvar och låta individen ta sitt ansvar.


5811/

"Jag misstror både djurplågare och djurvänner!"


5812/

- Spelar ingen roll om u-hjälpen är meningslös. U-hjälpen är ändå inte till för u-länderna. U-hjälpen är till för att ge oss utökad illusion om vår egen godhet.


5813/

Fångars sätt att reagera på sin fångenskap förklarar varför fångar är fångar.


5814/

Svårt svenskskadad: "Om vi varit mer personal hade olyckan inte behövt inträffa!" (En gren gick av och en pojke ramlade ner) Positivt tänkande:" Bara vi blir oändligt många personal kommer olyckor aldrig att behöva inträffa!" I alla fall får man hoppas att det är positivt tänkande. Annars vore det för dumt.


5815/

"Tja? Ja? Man borde väl kanske egentligen tycka synd om DOM? Antar jag? Men man blir  mest bara less på DOM! Har man sett en DOM har man sett dom alla!"


5816/

Den vanliga tonårshybrisen: Tron att den egna grupper har rätt att bestämma vad som är rätt. Och tonårshybrisen tar tyvärr sällan slut med tonåren.


5817/

Det är klurigt med kärlek. Det säger alla. Men vad hjälper det. Kärleken tål allt. Var det en som sa. Men det var igår det. Idag tål kärleken knappt att partnern är av annat kön. Då har vi kommit långt. Han skulle nog ha blivit förvånad värre om han levt idag. Och dessutom varit väldigt gammal.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar