måndag 7 mars 2022

 5770/

Att bita på naglarna är nog så nära Särimner man kan hoppas på att komma idag.


5771/

- Fåsenu? Hur är det med varulven, är han fridlyst eller inte?


5772

"Om någon ska hyllas när han vinner ska han förstås hånas när han förlorar! Annars tycker jag det blir himla orättvist!"


5773/

Trevlig tanke det där / Att allt dumt som man tar in från teven / Inte sätter några spår just / Våld fastnar inte reklam fastnar inte propaganda fastnar inte ingenting fastnar  egentligen / Trevligt / Men om ingenting sätter inga spår varför då alls sitta och glo.


5774/

En bok från sextiotalet som definierade den dåtida nutiden som "the pill and the bomb". Och jodå. Båda två finns kvar än idag. Att dom gör. Dom gör inget annat. 


5775/

"Du vill alltså inte ha löneskillnader på grund av kön? Men på grund av vad vill  du då ha löneskillnader? Eftersom du inte vill ha lika lön? Förklara med egna ord! Och gärna med egna siffror!"


5776/

Den som påstår sig "se livets mening i ögonen på ett nyfött barn" bör tala med sin ögonläkare.


5777/

Om man kan välja att vara originell är man inte originell.


5778/

- Jag har svårt för utedassnostalgi. Och för innedassnostalgi. Och för dassnostalgi. Och jag går till och med så långt att jag bestämt tar avstånd från all dasshumor oberoende av kön, ras eller religion.


5779/

Svårt vara tacksam / När man inte tror att det finns någon att vara tacksam mot / Eller är det samma en som man har rätt att anklaga när man är missnöjd / Men vem i all världen skulle det i så fall vara.


5780/

Sämsta med sextiotalet var självbelåtenheten, grälsjukan, den svartvita världsbilden och det uppskruvade tonläget. Alltså sånt som dessbättre sällan förekommer idag.


5781/

"Fast såna som inte vet vad dom gör tycker jag inte man ska förlåta! Då gör dom bara om det!"



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar