fredag 11 februari 2022

 5881/

Bara den som själv arbetar gratis har rätt att säga: "Nuförtiden handlar allt bara om pengar!"


5882/

- Du ser så konstig ut, vad håller du på med?

- Jag tar avstånd!

- Tänker du hålla på länge?


5883/

Sorgligast av allt är väl: Såna som blir utbrända utan att någonsin ha brunnit.


5884/

När någon dör "en normal död" blir allt bara värre. Då finns ingen tröst, inget hopp, och inga undantag. Då är allt bara som det ska.

Sorg är vidrigt, och hädiskt nog är baksmälla bästa liknelsen,

Och all tröst är meningslös, men nödvändig.


5885/

En rullator lastad med en hel bal toalettpapper passerar sakta, sakta mitt fönster. Och det enda jag kan göra åt saken är att hoppas att det inte är en bra bild av ålderdomen.


5886/

Inte roligt med såna som bara sitter och lyssnar / Det är därför psykfolk är så tråkiga / Och dåliga på att festa / Och på att komma loss / Och alltid rädda för att själva tappa den kontroll psykfolket så gärna ser att andra tappar / Det är psykfolkets levebröd att andra ska tappa sin kontroll / Men själva vill psykfolket få behålla sin behärskade kaka / Och den urgamla frågan: "Är det roligare att vårda, än att bli vårdad?" / Besvaras alltid av psykfolket med ett rungande glatt: "Jajamen!"


5887/

"Lite färre folk här i världen skulle sannerligen ingen dö av!"


5888/

Om Såna Som Blir Sårade bestämmer över tryckfriheten finns det ingen.


5889/

De Två Ständigt Outtalade Bas-sanningarna: 1/ Det är alltid Någon Annans fel! 2/ Det är alltid Någon Annan som ska betala!


5890/

Naturen anses allmänt vara världens mysigaste massmördare. (Och inget är naturligtvis så trevligt som "naturlig avgång!")


5891/

Om man flitigt förändrar en religion blir det förr eller senare en ny religion / Men istället för att försöka förnya föråldrade religioner / Borde man gå rakt på pudeln och skapa en ny och fräsch religion.


5892/

Många längtar tillbaka till Den Gamla Goda Gnälltiden / Då man bara behövde säga SAMHÄLLET / Så ansåg alla att man hade sagt något / Dags att återerövra gnällprivilegiet / Eller i värsta fall / Dags att "lyfta fram" gnällprivilegiet som man sa på Den Gamla Goda Gnälltiden / Det är ett elände att tider aldrig kommer tillbaka av sig själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar