tisdag 10 augusti 2021

 4863/

"Vargen väljer ofta ut svaga eller sjuka djur som lättare kan fångas och på så sätt stärks bytesstammen." Om detta stämmer på djur borde väl också stämma på människor? Och om inte? Varför inte? Att dalta med De Svaga borde då leda till att det bara blir fler och svagare svaga? Eller? Men vi vet alla att det bara är NATUREN som har rätt att vara logiskt omänsklig. Och det beror bara på det att bara är NATUREN som är så himla naturlig att det nästan är hemskt.


4864/

Läser om gamla böcker / Från sådär sextitalet / Väldigt vad Alla trodde på kärnvapenkriget / Om Alla fått rätt skulle Alla varit döda idag / Men jag trodde aldrig på kärnvapenkriget / Annat än som ett tankeexperiment lämpat för SF-filmer / Ren underhållning / Så länge det inte gick åt hellwitti var det bara spännande med kärnvapen.


4865/

Om drömmar är så kloka / Varför då så dåliga möjligheter att minnas alla dess klokheter / Som klokhetsmaskin verkar drömmar vara en väldigt korkad konstruktion / Och är det så att även dumskallar drömmer kloka drömmar / Men kan då även en dumskalle klokt tolka en klok dröm / Men framförallt drömmarnas brist på logisk ryggrad / Först försökte en dröm få mig att återknyta med B. / Men när inte det gick försökte en annan dröm släta över genom att istället försöka få mig att återknyta med L./ Ska det där vara vishet får visheten vila i frid.


4866/

- Jag hatar kungen!

- Men du känner väl inte kungen?

- Det gör inte dom som beundrar kungen heller så det jämnar ut sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar