fredag 13 augusti 2021

 4876/

"Men när alla jävlar är med i EU! Och alla jävlar är med i NATO! Då jävlars är lyckan här!"


4877/

Men den politiska blindtarmen KFML(r) visade oväntad seghet. Läkarna  var förbluffade.


4878/

Eftersom han inte var något monster / Fick hon gärna betrakta honom som ett monster / Om hon nu blev glad av så lite / Han ställde alltid upp.


4879/

"Många lögner små blir lätt till en sannings-å!" som ordspråket nästan säger. Men sanningar kan förstås också bli till lögner. Man tar helt enkelt den sanning man föredrar, och ställer denna sanning framför en annan sanning som man starkt ogillar. Och skymmer därigenom den totala sannings-sikten på ett effektivt sätt.


4880/

- Det gäller bara att strängt summera bakåt. Och glatt försöka gissa sig framåt. Så har man full kontroll över sitt liv.


4881/

Den odrägliga gulle-gull-stilen / Som är obligatorisk / När man skriver om utvecklingsstörda / Eller om barn / Eller om utrikesfödda.


4882/

Svårt hindra andra från att sprida sina åsikter. Fast man kan förstås låta bli att sprida sina egna åsikter. Och därmed på sikt bidra till att minska åsiktsnedskräpningen.


4883/

Finns såna som inte kan skilja på problem och irritation / Men det är egentligen rätt lätt / Om det kliar är det en irritation, inte ett problem / Och tvärtom.


4884/

"Jag var visserligen aldrig särskilt aktiv som aktiv, men jag kanske kan bli en aktiv pensionär istället?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar