torsdag 8 juli 2021

 4690/

Partierna ägnar sig glatt åt politikerförakt. Fast då gäller det förstås bara Alla Dom Andra partierna. Men när sen Folket glatt hakar på, och politikerföraktar så det står härliga till, börjar partierna nervöst surra om förakt för demokratin.


4691/

Mitt förra kylskåp var visserligen dåligt på kyla, men i gengäld var kylskåpet väldigt bra på att sprida värme i rummet.


4692/

STRESSEN var så stor att Folket inte ens märkte att man fått femdagarsvecka. Och att semestern blivit längre märkte man inte heller. Och allt var STRESSENS fel. Att införa STRESS var nog ingen särskilt lyckad reform.


4693/

"Men om person blir förvånad när han INTE får köpa sex av hotellstäderskan bör det väl tyda på att det för det mesta brukar gå hur bra som helst?"


4694/

Nazister vet mycket väl att deras åsikter allmänt anses vara avskyvärda. Och det är naturligtvis därför nazisterna har valt dessa åsikter. Att då påpeka att deras åsikter är avskyvärda är påfallande poänglöst. 


4695/

Min favoritfigur i Bibeln? Tomas Tvivlaren. Förstås.  Han går inte på vad som helst.

Mitt favoritcitat ur Bibeln? "Låt de döda begrava sina döda." Förstås. Så talar en religiös fanatiker.


4696/

TEVE. Bra teveprogram? Inga problem, dom kan man se. Dåliga teveprogram? Inga problem, dom kan man inte se. Problemet är alla halvbra, och alla halvdåliga, teveprogram. Som är så många, och så långa. Och som äter upp ens tid och ens liv, och reklaminslag ska vi bara inte tala om.


4697/

De Döda är toleranta till tusen. De Döda har inte mycket att välja på. Då har VI det bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar