onsdag 14 juli 2021

 4718/

"Jo. Han är väldigt pigg för sin ålder. Men å andra sidan är åldern 95. Så det jämnar ut sig."


4719/

- Suck! Om det är måndag idag, vad ska det då inte bli i morgon?!


4720/

Han försökte få frisedel från sitt eget liv. Och han lyckades till hälften.


4721/

Ju mer brottslig du var igår - desto mer anses du veta om "verkligheten" idag.

Men den "verkligheten" vill jag verkligen inte veta av.


4722/

"Jag duger bra som jag är! Jag vill inte alls bli någon jävla människa!" sa apan ifrån på skarpen .Och utvecklingen tvärstannade och dog.


4723/

Bara deras kök var större än hela min lägenhet / Men det verkar inte som om jag är särskilt avundsjuk på andras ägodelar / Däremot förstås avundsjuk på andras framgång, och en del andra småsaker.


4724/

Noterat: Kvinnor som misslyckats med att bli med barn blir i gengäld ofta överviktiga. En slags skendräktighet? Eller Den Visa Naturens skämtsamma sätt att kompensera?


4725/

Om en invandrare blir nedslagen av en svensk är det "rasism". Men om en svensk blir nedslagen av en invandrare är det inte "rasism". Verkar som om det är aningen ensidigt det här med "rasism"? Det kanske är därför som "rasism" aldrig riktigt har slagit igenom hos svenskar?


4726/

Han var en sån där som mycket väl skulle kunna bli sittande ensam på nyårsafton. Men han var också en sån där som mycket väl skulle kunna klara av att bli sittande ensam på nyårsafton. Men han var definitivt alltid kapabel att sitta SJÄLV. För att sitta SJÄLV behövde han alls ingen hjälp.


4727/

"Tar du livslögnen från en genomsnittsmänniska, så tar du lyckan från honom med det samma!" Sa Ibsen. Eller snarare Doktor Relling. Och det låter nästan lika bra på norsk. Och  genomsnittsmänniskans vanligaste livslögn är oförmågan att se sig själv som  en genomsnittsmänniska.


4728/

Bara opålitliga personer låter sig påverkas av kampanjer. Den som går på en kampanj MOT, går lika lätt på en kampanj FÖR. Lita aldrig på en kampanjpåverkad person!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar