måndag 26 juli 2021

 4793/

Han blev dummare och dummare / Och det märktes mest på att han trodde att han blev klokare och klokare / Det var det här med ålder och det.


4794/

Bota vampyrer genom att driva en spetsig påle genom hjärtat? / Och vampyren blir botad men också definitivt död / Vad är då pålen symbol för? / Pålar är alltid symboler för annars skulle pålar inte vara så populära / Att ta ansvaret från individen? / Att förgöra någon annans krafter? / Att hjälpa genom att stjälpa? / Vad skulle du välja? / Att vara en självgående vampyr? / Eller att vara en helt vanlig banal döing?


4795/

Alltid dessa dumma ALLA! Som alltid påstås egentligen vilja göra något annat än det dom gör! ALLA vill egentligen släppa loss! ALLA vill egentligen dansa! ALLA vill egentligen vara clowner! ALLA påstås alltid egentligen vilja vara något annat än det dom är. Tänk om ALLA egentligen bara vill få vara ifred? Och få vara precis ungefär som dom är? Utan alla uppmuntrande tillrop från ALLA-ideologerna?


4796

Hela mitt liv består av en massa felaktiga val / Som jag själv valt / Blir valen inte bättre av / MY WAY är världens sämsta ursäkt / Men som när jag valde verkade vara vettiga val / Vad har jag då att välja på idag / Valet av attityd har man väl alltid kvar / Och resten beror väl på vilken valdag man väljer / När man väljer att summera / Resummera / Ordet finns inte men borde finnas / Det är ofta så med ord / Alla vet vad regummera betyder / Här finns hopp / Allt beror  på när man väljer att resummera sitt liv / Och hur man resummerar / Det går alltid att resummera så att det går ihop på slutet / Lite sifferfusk  har ingen dött av / Eller om någon har dött av sifferfusk så var det förmodligen bara rätt åt han / Det är värre att tro på siffror än att tro på UFO / Faran med siffror är att dom faktiskt finns / Och alltså kan bängla till det / Och humöret har man mer kontroll över än över hälsan / Hälsan tiger still / Hälsan är iskall / Men humöret går i alla fall att snacka med / Resummera med gott humör / Och när det passar dig / När du tror att slutsumman ska stämma någotsånär / Längre än så kommer ändå ingen / Den som är för feg för att utvärdera sitt liv är för feg för att leva / Men även fegisar kan idag leva ett fullgott liv med dagens tekniska hjälpmedel.


4797/

Den som själv vill ställa sin diagnos vill sällan själv betala för sin sjukdom.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar