söndag 18 juli 2021

 4743/

Den som spjärnar mot ödet får bra motion.


4744/

VI och DOM dyker alltid upp / Det är pigga krabater det där / Båda två /  Och ju snällare VI är desto större blir klyftan till Dumma DOM / Förstås / Och klyftor är inte att leka med / Om det inte är apelsinklyftor / Men det är det inte / Kan man ens tänka sig en värld utan VI och DOM / En totalt likformig värld / Klart man kan tänka sig / Tänka sig kan man alltid / Alla kan tänka sig / Såväl VI som DOM kan tänka sig / Men tänk om Dumma DOM bara försvann / Poff bara / Och så var Dumma DOM borta/ Men hur vet VI då att VI är goda snälla samt liknande / Det vet VI då inte längre / Utan kontrast ingen godhet / Då blir VI som nervös / Och att bli nervös är inte roligt / Men vem har sagt att det ska vara roligt / Jaså han / Men han var ju en av DOM och dessutom var han dum / Men det kanske räcker med att VI inbillar oss att Dumma DOM fortfarande finns för att VI ska få kunna känna oss ädla goda sanna sköna och så vidare / Kanske / Vi får se.


4745/

Han kunde aldrig bedöma kvinnors sexuella intresse i förväg. Utan det var först efteråt han lättat kunde pusta ut och säga: "Ojdå! Var hon sån! Det trodde jag inte om henne! Vilken tur jag hade!"


4746/

- Jag tycker det är så sensuellt med salsa!

- Jag tycker att det är ännu mer sensuellt med samlag!

- Snuskhummer!


4747/

- Såna som säger att dom vill bli älskade som dom är, menar bara att dom vill bli älskade som dom tror att dom är!

- Banalt! Det säger ju Alla!

- Men även Alla kan väl ha rätt ibland.


4748/

En vacker dag får Hattar & Mössor sällskap av Höger & Sossar på historiens rymliga sophög. Partier kommer och går, och det är väl ingenting särskilt med det, men politiken överlever glatt alla partibeteckningar. Jag vet inte ens om det är något sorgligt med det här, på sin höjd en begravd pudel, och att hundar dör är väl ändå inte särskilt sorgligt, varför skulle just såna som har svans få evigt liv?


4749/

Bidrag & Bistånd är två bra sätt att förbarnsliga.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar