söndag 4 juli 2021

 4644/

- Ett samhälle som inte hatar brott är inget bra samhälle!

- Är det inte lika bra passa på att hata brottslingar också när man ändå är på gång?

- Nejnej! Brottslingar har inget med brott att göra!


4645/

Det skulle behövas en stödförening för såna som har lite för lätt att skylla på andra.


4646/

Det är trevligt att vara hög men bara om man landar bra efteråt.


4647/

När en hobby börjar kosta pengar är man fast. Jag vet inte i vad. Men i alla fall i något.


4648/

Mina grannar har den goda egenskapen att ofta vara bortresta.

 

4649/

Först super han flitigt / Och anser sig därmed vara intressant / Och skriver flitigt om detta / Sen blir han tvungen sluta supa / Och anser sig därmed vara minst lika intressant  / Och skriver flitigt om detta / Sen blir han död / Och anser sig därmed vara extremt intressant / Men skriver inte en rad om detta.


4650/

Historiska romaner är bara utspökad nutid. Men jag vet inte om "bara" är rätt ord? Så är det bara med ord, att ord ofta är bängliga till tusen, vilket beror på att ord visserligen för det mesta är små, men i gengäld hur många som helst, vilket gör att man lätt blir både ordblind och förvirrad när man tittar i en ordbok, gör aldrig det, vad du än gör.


4651/

Idag är det en sorgens dag. Utvecklingen går bakåt. Sopnedkasten skruvas igen. Det Moderna Projektet dör. Men en dag skall sopnedkasten åter öppnas! Framtidstron får aldrig skruvas igen!


4652/

- Somliga anser att sex är en fortsättning av supandet med andra medel.         

-En vacker dag kommer dom att ångra sig.



4653/

Det absurda kravet på "ödmjukhet" inför sånt man inte tror på. Spar din eventuella "ödmjukhet" till sånt du tror på. Annars blir det bara slams.


4654/

- Men idag skulle han inte haft en chans mot mig i armbrytning!

- Men han är ju död?

- Äh, det är bara hans vanliga sätt att försöka slingra sig undan!


4655/

Ur språksynpunkt är det bra med många invandrare i vården / Om dom råkar kunna rätt språk / En kurd är sällan någon hejare på spanska / Och tvärtom / Mångkultur som hajar nada är inte mycket att ha / I den svenska vården är svenska det enda rätta språket.


4656/

Fördelen med att vara ensam / Är att det är lättare att skjuta upp / Och skjuta upp / Men till sist ändå få saker gjorda / Man har som mera tid när man är ensam/ Säger dom.


4657/

Det började hårdna för han när han började bli aningen äldre: "Inte nog med att hon inte var särskilt sensuell, hon hade kunnat vara min dotter också!"

Och han undrade hur det skulle sluta, men det hade han inte behövt undra.


4658/

Den suveränt orättvisa inkomstbortfallsprincipen / Med alla sina argument för att just denna orättvisa ska anses vara väldigt rättvis / Men alla argument är inte argument.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar