måndag 10 januari 2022

 5921/

Om man inte inser sin egen tomhet inser man inte sitt behov av påfyllning.


5922/

"Om du inte tycker det är roligt gå på begravningar har du ändå inget där å göra!"


5923/

- Hade han nån humor?

- Nä, men han skulle kanske få in till veckan, sa han.


5924/

- Vi har bara fått jorden till låns av våra barnbarn!

- Era barnbarn måste ha väldigt duktiga advokater som kan bevilja äganderätt så långt i förväg.


5925/

Ju mer man prisar drottningens begåvning- desto mer misstänker man att det är något fel på kungens. Eller kan det kanske bara vara det, att det är lättare att lära sig teckenspråk än svenska?


5926/

"Ju östrare - desto visare!" Är en populär dumregel. Och är något dessutom "urgammalt" så är det bara att ge upp. Då gäller inte längre småborgerliga argument.


5927/

- Eftersom jag är vanemänniska har jag väldigt lätt att skaffa mig nya vanor.


5928/

"Fast fördelen med att gå till jobbet är förstås att man får gå hem sen? Men om man alltid går hemma får man ju aldrig komma hem?"


5929/

- Inte nog med att man måste vänta på döden, nu måste man vänta på bussen också!


5930/

Men bibliotekarier har ganska många goda egenskaper. Bland annat har ganska många bibliotekarier ganska goda kunskaper om böcker.


5931/

Man tar med en utvecklingsstörd i sin show / Och framstår därmed själv som jätteklok genom kontrasten / Och dessutom framstår man själv som snäll till tusen / En utvecklingsstörd kan alltså stundtals vara en resurs / Det är kontrasten som gör det/ Men kontraster finns tyvärr bara stundtals / Det är nackdelen med kontraster/ Säger dom.


5932/

Skaffa barn för att fylla ut / Först magen / Sen livet / Har förr varit svårt att kopiera för män / Men nu är det på gång / Många framgångsrika försök har gjorts / Och fördelarna för män är inte att förakta / Vid kris är det brukligt att slänga in en unge till i potten / Så har man i alla fall fått full sysselsättning / Och fått annat att tänka på / Än det tråkiga man borde tänka på/ Och nu har männen äntligen kommit ikapp/ Och nu är männen glada till tusen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar