fredag 21 januari 2022

5642/

Från "Stackars Dom!" till "Dumma Dom!" är steget inte långt. Och: Tycka-synd-om är kusin till föraktet. Det är en stor släkt det där. Och Snyftvänstern framhåller gärna sin egen godhet genom att ständigt utpeka Såna-det-är-synd-om. Populärt ofta kallade De Svaga. Och nu har man beslutat sig för att starta en idrottsklubb: De Svagas IF. Där allt det där dumma med att vinna och det, kommer att vara totalt ointressant.


5643/

Försvaret kommer att konkurrensutsättas först när det blir krig och då kommer det att vara för sent.


5644/

- Ibland känns det nästan som om jag lagar mat när jag lagar mat.


5645/

- Greta Garbo är död.

- Säger du det ? Men hur ska det gå då med alla som spekulerar om hennes comeback?


5646/

Förr sa man: "Han är lat!" Nu säger man: "Han oroar sig för förslitningsskador i muskulaturen!" Att dom var elak förr. Att det har gått framåt. Att utvecklingen är trevlig till tusen.


5647/

Författare och liknande: Den som vill bli författare pratar bara om böcker / Den som redan är författare pratar bara om pengar /  Och resten pratar om något helt annat / Först måst man leva / Sen måst man fundera / Sen måst man vässa pennan / Om man nu hittar nån / Sen måst man formulera ihop rubbet /  Sen måst man skriva ner eländet / Ett jävla liv / Vanliga människor vet inte hur bra dom har det / Vanliga människor behöver bara leva dom / Sa han som var en medveten men dålig författare / Vad är det för mening med att vara en medveten författare när man är en dålig författare / Det fick han aldrig något bra svar på / Vad är det svåraste med att skriva var det en som frågade / Alfabetet svarade en / Det svåraste är att lura sig själv till att tro att det är värt besväret svarade en annan / Svårt och svårt svarade en tredje.


5648/

Man har ingen användning av gamla erfarenheter när det gäller att göra nya dumheter.


5649/

Han hade väl inte direkt börjat växa. Men han hade i varje fall slutat krympa.


5650/

- Hälsan tiger still!

- Jaså gör han? Ja då är han inget för oss i sociala medier.


5651/

Ytlig attraktion är djupare än man tror.


5652/

Den som aldrig lyssnar på skvaller är döv eller dum. Men den som alltid tror på skvaller är minst lika döv eller dum. Initierat skvaller är alltid skvaller men inte alltid initierat. Folkligt skvaller är nästan alltid fel. Men initierat skvaller är tyvärr nästan alltid rätt. Man ska inte döma allt skvaller över en kam även om det ibland känns jävligt frestande.


5653/

"Jag har inget mot barn, bara dom är vuxna!" sa Han. Och tillade: "Att sitta och titta på barn är inget för vuxna människor!" Och en del vart som arg på Han för att Han inte fattade att bästa sättet att leka vuxen är att skaffa barn som konkreta mogenhetsbevis.


5654/

- Jag har hört att du är väldigt otrevlig? Är det någon slags hobby du har skaffat dig?


5655/

- Det lär finnas män som är jätterädda för kvinnlig klokhet & kåthet? Eller är det kanske bara en vandringssägen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar