fredag 5 februari 2021

 3946/

Jag tror på yttrandefrihet, även för anhängare till Satan själv. Och på grund av min nuvarande människosyn tror jag inte att satanismen kommer att bli någon större massrörelse.

3947/

Den kontraproduktiva "Gnälleffekten", som kan få en rättshaverist att få alldeles fel, fast han egentligen har alldeles rätt .Och alla dessa LARM, som genom samma oavsiktliga "Gnälleffekt" alltid gör mer skada än nytta, hur nyttiga LARMEN än må vara.

3948/

- Det borde väl vara sundare att skriva om hälsa, än att skriva om sjukdom?

- Har du gått och blivit extremist eller nått?

3949/

Förr fick barn hjälpa till, och göra rätt för sig. Men nu är barn bara parasiter. Hur kommer det att gå för barn, som plötsligt blir vuxna, utan att egentligen ha varit annat än barn i hela sitt liv? Svår fråga det där. Visst. Men det finns ingen aktuell forskning som stöder tesen att parasiter skulle vara särskilt mycket olyckligare än andra insekter.

3950/

Hon klagade över pengabrist framför en hylla med ett par hundra CD-skivor. Om han försynt påpekat att det kanske fanns något slags samband? Skulle det ha tagits väldigt illa upp. Det är roligare att klaga än att spara. Och att klaga över pengabrist ökar mångas trivsel, det är kul att klaga, och såna som klagar över andras klagande ska hålla tyst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar