torsdag 18 juli 2013

681/ Läsa bloggar? Om mode och hans mormor? Istället för att läsa världslitteraturen? Verkar vara lika vanligt som vansinnigt.

682/ Om klotter är konst är våldtäkt kärlek.

683/  Varning! Gott humör kan lätt förvanska verkligheten! SÅ roligt är livet minsann inte! Låt inte ditt goda humör rinna över!

684/ En bra person bryts inte ner ens av en dålig relation. Fast det är klart, efter några år liggande i naturen, utsatt för väder och vind bryts alla ner till sist. Men en del är som motspänstig.

685/ Kärleken är inte alls blind! Eller synskadad som man numera säger. Det är bara förtal. Kärleken är inte blindare än andra. Kärleken ser däremot sånt som inte alla andra ser. Kärleken ser längre, bredare, och framförallt smalare. Och han ser ibland sånt som inte ens finns, då kan man börja snacka om synskärpa.

686/ Jag halkar hellre med cykeln än jag halkar med fötterna. Jag cyklar bättre än jag går.

687/ Du har rätt att strunta i Bibelns åsikter men du har inte rätt att förvanska Bibelns åsikter.

688/  - Äh! Intärnätt är barra en modemygga! Hä ba en massa töntar och töntor som surrar till tusen! Hä inge bry sig i! Lått dom hållpå tills dom blir less! Hä ba en tidsfråga!

689/ Tar man folk på allvar måste man tyvärr också ta folks surr på allvar.

690/ Dom som då var HELmoderna: Ornette Coleman, Cecil Taylor? Inga problem, där hörde jag humor, hålligång & hullygully.
     Men dom som då var HALVmoderna: Miles, Coltrane? Nä. Pretentiöst, tråkigt, och tradigt rabblande.

691/ Att utföra provokationer utan att vara redo att betala priset för sina provokationer är inte att provocera. "Civil olydnad" som inte straffas är lika lydigt som en hundpåse.

692/ Enda lösningen blir väl att låta två olösbara problem liksom ta ut varandra? Värt att pröva.

693/ Kvinnan måste själv få bestämma över sin egen kropp. Men bara om hon bestämmer som vi har bestämt att hon ska bestämma:
     - Abort? Jaha? Och inga som helst skäl? Inga problem!
     - Abort? Jaha? Och du anger som skäl att du hellre vill ha en pojke? Där är dörren!

694/ Inte ens den mycket smittsamma "Obama-febern" bet på honom eftersom han hade haft den redan som barn och alltså var immun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar