fredag 5 juli 2013

100...

590/ Den som umgås med kvinnor på precis samma sätt som med män har uppenbarligen missat något.

591/ Men när man inte längre bryr sig om att man är blyg brukar blygheten börja blekna bort.

592/ Men så snart dom signalerar: "Titta! Nu är jag rolig!" blir dom tråkiga.

593/ Om man tycker att en religion är bra bör man väl tro på den? Vad ska man annars göra med gamla religioner? Klistra in dom i album? Samla dom i en bucklig gammal plåtburk? Bära upp dom på vinden?
     Ja, vinden blir nog bäst. Det finns ingen som är så nära himlen som ett vindskontor.

594/  Jag ser problemet men inte lösningen det är det som är problemet men annars är det inget problem.

595/ Var finns det VERKLIGA livet? På fabrikerna? I fängelserna?
Men fabrikerna var, som väntat, helt ointressanta. Och fängelserna har jag helt undvikit, vad skulle jag dit och göra. Men om fångar verkligen visste något om livet borde dom väl undvika att om och om igen bängla in sig i fängelser? Verkar vara ett ovanligt dumt ställe att ständigt bängla in sig på.
     Fast jag kan förstås ha fel. Fängelser kanske är jättetrevliga? Och det kanske är hur mysigt som helst att sitta inne, eftersom så många valt det alternativet? Så det kanske är det VERKLIGA livet dom lever där inne i fängelserna? Kan verkligen 50 000 000 interner ha fel, klart dom kan, men verkar det troligt, klart det gör.

596/ Vad som är "rumsrent" beror helt och hållet på vilka rum man är van att vistas i. Och det finns fler rum än du tror. Och fler åsikter än du vill veta. Och alla rum och åsikter är rumsrena på sitt sätt, även om dom inte är det på ditt, men din rätt att bestämma över andras åsikter är betydligt mindre än du tror.

597/ Om man vill att folk ska strunta i ens privatliv kan det vara förnuftigt att hålla privatlivet privat. Det här är det inte många som känner till och man vill ogärna att det ska komma ut bland vanligt folk.

598/ Filmer och böcker om "kloka idioter" blir ofta väldigt populära.
     Drömmen om att livet BORDE vara rättvist?
     Drömmen om att allt BORDE jämna ut sig på nå vänster?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar