torsdag 27 juni 2013

525/ Den som ogillar djurplågeri ogillar naturen. I naturen är djurplågeri väldigt populärt, och där höjer ingen ens på morrhåren.

526/ "Kunden har alltid rätt!" Att vara kund ja, men sen tar rätten slut.

527/ Ju bättre råd - desto svårare att följa. Och världens bästa råd är och förblir: "Ryck upp dig!"

528/ Det är meningslöst att skaffa större bostad. Tråkmånsarna blir inte roligare av att få fler rum att vara tråkiga i, och roliga personer bryr sig ändå inte om petitesser som rum och tid.

529/ En arbetsplats: Att Dom Konstiga var konstiga, var väl inte så konstigt. Men att också Dom Normala var konstiga, var väl inte riktigt normalt.

530/ Tänk att ha hela arbetslivet bakom sig! Nu börjar äntligen det riktiga livet! Men tänk om dom har lurat mig nu igen?

531/ Det som vet vad han vill, vet inget av värde. Då vet han bara det gamla vanliga.

532/ Även om alla "fascister" förmodligen är främlingsfientliga, är få "främlingsfientliga" fascister. Att klumpa ihop "fascister" och "främlingsfientliga" ger alltså en klumpig debatt. Men Många föredrar klumpiga debatter framför komplicerade debatter, och det är Många som har makten.

533/ Självkännedom är ett svårt handikapp. En äkta dumskalle fattar däremot inte ens att det finns ett problem.

534/ Det finns ingen stress i storstaden. I storstaden vet man att man ändå aldrig kommer att hinna ta del av det stora utbudet, och då kan man lika gärna ta det lilla lugna. På landet däremot rusar alla runt som yra höns, inte minst hönsen.

535/ Hon var så liten att man lätt glömde bort att hon i grunden var storasyster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar