tisdag 18 juni 2013

442/ -Jo visserligen gick hela mitt liv åt hellwitti, men å andra sidan har jag FANTASI!
        - Trevligt för dig, men fantasi är inte särskilt användbart i detta liv och kanske inte heller i nästa.

443/ Kvinnor är mer prestigemedvetna än män. I alla fall när det gäller att välja män.

444/ Den som lyssnar på fel folk fattar alltid fel beslut och fattar det aldrig.

445/ Ibland kan det kännas trevligt för en man att få känna sig manlig. Man skäms, men man mår.

446/ Aftonbön för troende socialdemokrat: - Till höger om oss finnes blott De Elaka! Till vänster om oss finnes blott De Dumma! Bara VI äro såväl snälla som kloka! Så egentligen behövs det blott ett enda parti! Men visst kan väl även Alla De Andra Partierna få finnas, men bara på villkor att VI alltid skola regera och hava makten i evigheters evighet! Amen.

447/ Bokgallring: Att man kastar Widding må vara. Och Evander kan man kanske förstå. Men: "Delblanc kastar vi direkt!" Och hårdvalutan heter: Harlekin, Sandemo och Sheldon. Jag kanske i alla fall har hamnat fel.

448/  - Nejnej! Det där var inte den RÄTTA nazismen! Det där var extremister! Det där var såna som inte förstått vad den RÄTTA nazismen går ut på!
         - Nejnej! Försök inte med det gamla RÄTTA-tricket! Varje tro får ta ansvar för alla sina anhängare och utövare! Annars blir det bara slams i debatten.

449/ Owe Wikströms tidstypiska hopkok: Lagom aktuellt, lagom andligt och lagom lättläst. Och alltid med ett religiöst ess i rockärmen. Men jag har aldrig varit road av att spela kort.

450/ Hellre förnuftiga frågetecken än enfaldiga utropstecken.(?!)

451/ Medelålderns typiska drog: Tandkräm mot ilningar i tänderna. Men dom säger att heroin är betydligt farligare.

452/ Men mänskligheten har väl lika stor rätt som naturen att förändra klimatet? Det var väl egentligen bara isbjörnarna som uppskattade inlandsisen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar