torsdag 17 juni 2021

 4566/

Men många individer ville hellre vara ett kollektiv / Folket massorna arbetarklassen och allt vad kollektiven hette / Ett tag var det så många individer som hellre ville vara ett kollektiv att det nästan blev ett kollektiv / Det var tider det / Men till och med tider går över / Inte ofta man hör talas om massor nuförtiden / Skulle i så fall vara rasmassor/ Ras-massor / Intressant ord.


4567/

Många tycker det är trevligt att surra om klasser / Men när man surrar om  klasser stampar Stalin i farstun / Finns det klass så finns det klassfiender / Och dom ska vi snart ha omskolat/ Omskolat är en omskrivning för misshandel /  Eller gjort processen kort med/ Ingen har bett dom bli klassfiender / Dom fick skylla sig själva kulakjävlarna om dom vart slagna ihjäl / Klasskampen är hård mot dom hårda men mjuk mot medlöparna / Man ska inte skåda given klasskamp i munnen som Stalin alltid brukade säga.


4568/

Tänk om någon någon gång vågade göra något som var TVÄRTOM. Till exempel barnteater som propagerade FÖR mobbning, rasism, samt sexism av alla de slag. Då skulle teatern verkligen bli farlig, obekväm och provokativ. Och vilken vådlig debatt det skulle bli,  och vilket liv det skulle bli! Men liv är förstås det sista man vill ha. Man vill lunka på, och man vill få den sedvanliga klappen på axeln.


4567/

Den vanliga förklaringen "Jomen det beror ju bara på ditt & datt!" är en vanlig bortförklaring.


4568/

"Eftersom det är  synd om kvinnor är det självklart att kvinnor fritt ska få anklaga män utan bevis!"


4569/

Jaja. Det igår hånade munskyddet är dagens hyllade lösning. Men ska verkligen  så virriga makthavare ha så stor makt. Det behövs inget frågetecken.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar