onsdag 30 juni 2021

 4625/

Den Stora Illusionen: Att allt alltid beror på något eller någon. (Men ibland blir det bara som det blir.)


4626/

Det är svårt att umgås med par som inte har synkroniserat sina åsikter. Och att umgås med par som har synkroniserat sina åsikter är tråkigt till tusen.


4627/

Den som är säker på sin sak behöver inget stöd.


4628/

När man fått sin diagnos är man skuldfri eftersom det då alltid är Alla Andra som ska betala.


4629/

"Jag avskyr att ha många bollar i luften! Jag är väl ingen jävla jonglör!"


4630/

När man inser att VERKLIGHETEN är där man själv är mår man bättre.


4631/

Det finns tråkiga kvinnor / Som ofta tar till kverulantiska kvinnokvoteringstankar / För att försöka dölja sin egen tråkighet / Varvid kvinnorna blir ännu tråkigare / Prova gärna själv.


4632/

Incest förekommer i de bästa familjer/  Men dessbättre inte i alla familjer /Och en helt ny övergreppsform / Försöka tvinga Alla Andra att tro på alla incestanklagelser / Och tvekar Alla Andra att tro  / Då jävlars.


4633/

Längtan efter / Och letandet efter / Den Verkliga Orsaken / Är ren religion / Vare sig man vet det / Eller ej.


4634/

När man kräver att Alla Andra ska lösa samhällsproblem / Som man själv pekar ut / Anses man vara samhällskritisk / Vilket anses vara bra / Även om ingen vet varför.


4635/

Hon hade gått på det politiska / Och systern hade gått på det religiösa / Men nu gick båda på det psykologiska / Och båda var övertygade om att dom nu äntligen funnit SANNINGEN / Men min skepsis var så stor att den räckte till för båda / Och båda blev förbannade / Att hitta SANNINGEN betyder tydligen inte att man kan spänna av / Det borde finnas en SANNING som tar det lilla lugna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar