onsdag 9 juni 2021

 4451/

Den där Flåbär var allt en riktig flåbuse / På vilket sätt / På alla sätt /Han eldade på berghällar / Han oljade inte in trädgårdsmöblerna / Och han drev grannens katt till vansinne genom att ständigt spela munspel.


4452/

- Joo, visst är naturen trevlig, och visst kan det vara trevligt med musik, men att därav dra slutsatsen att Gud finns är väl ändå att ta i?

- Ja, men vad ska man göra när man inte kommer på några bättre argument för han?


4453/

Bara för att man använder ord blir det ingen mening.


4454/

Man skriver helst om dom som är jävligt sjuka och helst döda / Respiratorer intensivvård och död /Men jag vill ha HELA bilden / Alla som inte blir jävligt sjuka / Alla som inte intensiv-vårdas / Alla som inte ligger i respirator / Alla som inte dör / Alla som inte ens märker något särskilt / Nyhetsdramatik är lögn genom urval /Håll distans till sjukdomspornografi / Håll distans till sjukdomshysteri / Håll distans.


4455/

Coroneriet? Jag var aldrig rädd. Jag var aldrig ens särskilt intresserad. Däremot var jag sjuk. Men det ändrade ingenting. Hade jag dött hade jag kanske ändrat åsikt. Kanske. Kanske inte. Men det är klart: OM minkarna och kineserna och fladdermössen i framtiden slår sig ihop och totar till en sjujävlahelvetisk pandemi-pang-pang så halva jordens befolkning ryker! DÅ kan det kanske bli intressant.  Kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar