fredag 15 januari 2021

 3830/

En osjälvständigt oberoende tidning.

3831/

Bra att ungdomar röker / Visar att ungdomar inte är klokare idag / Om man nu trodde / Rösträttsåldern bör sammanfalla med rökåldern / När Någon slutar röka / Anses Någon äntligen vara myndig /  Och Någon får då automatiskt rösträtt/ Oavsett ålder.

3832/

Om man är spindelfobisk äter man en spindel per dag / Och nästa dag äter man två spindlar / Och så vidare / Och man blir sakta men säkert mindre och mindre spindelfobisk / Prova själv / Om man lider av all världens elände gör man på precis samma sätt / Man utsätter sig för en daglig dos av elände / Varför inte genom att konsumera nyheter / Och man ökar eländesdosen dag för dag / Och snart är man hur immun som helst.

3833/

Huysmans (1848 - 1907) "Mot strömmen" (1884) är idag helt föråldrad. Fast långt före sin tid. En virtuell verklighet, men innan tekniken  fanns på plats. Fast huvudpersonen gjorde sannerligen vad han kunde för att teknikkompensera. Då var han extrem, idag är han helt normal. Eller normal och normal, i alla fall vanlig. Det är fantastiskt vad teknik kan göra för folk.

3834/

För såna som inte tror på information är förstås mer information dummast av allt / Kritisk ungdom som ifrågasätter Förintelsen men sväljer astrologi / Att ifrågasätta fritt är stort/ Ganska stort / Fast att ifrågasätta rätt är förstås större / Att tro sig vara kritisk men kraschlanda i konspirationsteorier är ett trevligt sätt att äta upp den kritiska kakan/ Men ändå ha den kvar i smyg i hjärnans kakburk.

3835/

Den sorgliga åsikt som säger att bara på sommaren kan man leva det riktiga livet. Den sorgliga åsikt som säger att trefjärdedelar av all tid är totalt värdelös. Kan en åsikt bli sorgligare än så utan att urarta till självmord på deltid.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar