tisdag 15 augusti 2023

 6677/

Visst / Man gör saker / Visst / Och man fortsätter att göra saker / Och man tycker i bästa fall att att det i alla fall är intressant /  Men inte särskilt roligt / Men det är det roliga som är det meningsfulla / Att bara vara intressant är inte särskilt intressant i längden.


6678/

Dom sitter slött försjunkna i sina tatueringar, sina mobiler, och sin övervikt / Och numera är Dom inte ens särskilt unga heller / Men skulle Dom verkligen ha varit lyckligare utan sina mobiler / Eller utan sina tatueringar / Eller ens  utan sin övervikt / Vad hade Dom då haft / Ingenting, är troligare än allting / Kortspel, skvaller och sprit / För det fanns förstås alltid glädjeämnen även förr / Och Dom är duktig på hitta på nya glädjeämnen / Och det var Dom förr med / Om inte Gud finns måste vi hitta på han /Sa Dom glatt / Att fördöma är kanske att förstå / Eller, är att fördöma kanske bara att fördöma.


6679/

I anpassning ingår också att inse att småsaker är viktigare än man skulle kunna tro när man ser dom / Småsaker kan se små ut på ytan men deras envetna närvaro är inte att förakta /Det finns inget som är viktigare, djupare, finare, meningsfullare, eller större, eller så / Man bör lära sig att leva där man bor/ Att alltid envisas med att vilja gå upp i något större är att vara en missnöjd grinpelle.


6680/

"Han hade i alla fall tur där ett tag. Han mista potensen precis samtidigt som flickvännen stack. Tänk vad behändigt ödet ibland kan ställa till det för somliga!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar