torsdag 17 augusti 2023

DEN RIKTIGA RYSAREN

 6686/

Men! / När Damerna nu är så duktiga på idrott / Är det då inte dags för Damerna att börja tävla med och mot Män / På lika villkor / Jämställt till tusen / Eller fortsätta att vara nöjda med att bara vara "bra för att vara kvinnor" / Det minst populära jämställdhetsområdet / Tacka vet jag tjafs om bolagsstyrelser som inte rör nån med råg i ryggen / Och enkel fråga: Hur kan en kvinnlig simmerska vara BÄST, när en manlig simmare har betydligt bättre tider? / Vad är det man jämför? / Äpplen med päron med bananer med kräftor ? / Enligt idrottens egen enkla logik bör alltid den som är snabbast vara BÄST / Men! / Det är en helt annan sak! / Är det? / I så fall varför? / En RYSARE som ingen riktigt vill rota i / Hur skulle det se ut? / Hur skulle det sluta? / Och här finns dessutom ett svar som alla vet men ingen vill veta.


6687/

Men! / Gamla Greklands "gossekärlek"? / Som satte minst sagt myror i många lärda huvuden / Tydde på en påtaglig dragning till unga pojkar / Är denna dragning död idag? / Vilket år dog den i så fall ut? /Och vid exakt vilken ålder övergår "gossekärlek" till pedofili? / Inte vet jag / Och inte bryr jag mig särskilt  heller / Men det är det  många andra som gör.


6688/

Men i grunden är det ju bara den normala men svåra anpassningen till åldrande, sjukdom och död. Fast kunde gott räcka med en av dom.(Och absolut inte: "Gilla läget!" På sin höjd: "Lära sig att leva med!" Eller helt låta bli.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar