torsdag 16 februari 2017

2585/ Det är inte säkert att ens dödsstraff avskräcker en självmordsbombare.


2586/ "Jag tycker att dom ska få utbildning och arbete, inte en ursäkt! Ursäkter går sällan att äta!"


2587/ Det enda däckarna säger om Sverige är att det skrivs många dåliga däckare i Sverige. Och det kan väl vara kul att veta.


2588/ Har alltid haft svårt att tro att manliga målare kan måla nakna kvinnor utan minsta lilla tanke på sex. Jag tror mer på Renoir: "Hade det inte funnits kvinnobröst hade jag inte blivit målare!"


2589/ Jag kommer aldrig att skriva "Presenterar stolt!" Men kanske "Presenterar stelt!" Eller ännu mer passande för en pensionär "Presenterar stult!"


2590/ När en pedant märker att det inte riktigt blir som han hade tänkt (och det märker en riktig pedant alltid) börjar han slarva något rent otroligt. Pedanten strävar alltid efter det omöjliga, men hittar det sällan.


2591/ Han ville inte ha något arbete. Och han ville inte ha någon familj. Men han visste inte varför. Inte då. Och nu vet han det ännu mindre. Det bara var så. Och därför blev det bara så.


2592/ Det kliar i förbudsfingrarna, men ingen demokrat vet hur man gör när man väljer sig ett nytt folk. Det vet bara diktatorer som brukar lösa problemet genom att inte välja alls. Verkar nästan som om demokrater ligger sämre till än diktatorer när det gäller att byta ut Folket när det inte uppför sig som folk?


2593/ Många har egentligen blivit alldeles för gamla för att ramla, men dom ramlar ändå, dom ger sig inte så lätt! "Man är inte gammal förrän man gått av på mitten!" som man säger i seniorkretsar.


2594/ Han döpte sin ko till mu-hammed. Mest för att reta mu-slimerna, sa han. Och dom var lättretade värre visade det sig. "Men det är väl ändå min ko!?" tyckte han. Men det tyckte inte alla. Så det slutade illa. Både för han, och för kon. "Det var det värsta dom sett!" sa polisen, och han borde ju veta.


2595/ Han var en extremt normal person vilket fick många att vända redan i dörren.


2596/ "Jojs? Nä! Det var för många irländare för min smak, och romantikerna hade redan nött ut alla litterära tricks!"


2597/ - Folkvilja är det värsta jag vet! Folk ska uppföra sig som folk! Folk ska snällt gå med i dom gamla vanliga partierna! Annars blir det bara slams i politiken!


2598/ Trevligt mysterium: Varför blir en författare man "alltid" läst plötsligt så bra?
     Nu senast: Maupassant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar