fredag 13 mars 2020

3240/
- Om inte du röstar bestämmer Någon Annan!
- Ja, vad gör det? Någon Annan bestämmer kanske bättre än jag?

3241/
Verkligheten är ett väldigt grumligt vatten. Men vad ska man göra när man verkligen vill fiska?

3242/
Att vi påverkas av EU bevisar tyvärr inte att vi kan påverka EU.

3243/
- En värld utan människor är totalt meningslös!
- Men en värld med människor..?
- Fattar i alla fall att meningslösheten faktiskt finns. Och att meningslösheten är ett problem. Vargar är väldigt dåliga på att inse just den problematiken.

3244/
- Hon kan aldrig bli gammal! Hon vet inte ens hur man gör!

3245/
Att man inte vet allt är ingen bra anledning att tro på allt.

3246/
Alla upprepar sig. Och jag upprepar mig. Ofta och gärna. Man vill inte avvika från mängden.

3247/
"Äsch! Det viktiga är inte vem man råkar träffa! Det viktiga är vem man siktade på!"  sa den käcke IRA-knäppisen stolt.

3248/ Alltid trevligt när det kommer nya, godkända, hatgrupper. Och här verkar klimatförnekarna komma starkt. Så det är bara att börja smutskasta och stå i så det står härliga till!

3249/ Om du inte tål att folk har fel åsikter får du flytta till en annan planet. Får jag föreslå Pluto? Jo, jag vet att Pluto inte är en riktig planet, men det är inte du heller.
     Och den som hade FEL åsikt om invandringen igår, har den verkligen lika FEL åsikt idag? Även om det är precis samma åsikt?

3250/
Det där med säkerhet? På nätet och det? Det enda jag är säker på är att bedragarna säkert alltid är snabbare än pensionärerna.

3251/
- Rösta på OSS!
- Varför det?
- Därför att Alla Andra är dumma och elaka!
     Väldigt dumma, och väldigt vanliga argument, även om de aldrig sägs rent ut.

3252/
Lynchmobbar anser sig alltid ha rätt att agera. Och anser sig alltid ha bevis så det räcker. Och fort ska det dessutom gå. Och det gör det. Nu behöver man bara trycka på en knapp, så poff!

3253/
Tommy eller Elvis? Fantomen eller Stålmannen? Orban eller Macron? Det är ofta väldigt klokt att välja att inte välja. Vem har bestämt att det är en valsituation? Jaså, han! Han har jag valt bort för länge sen!

3254/
Joplins "Summertime"? Att vråla fram en vaggvisa? Och dessutom få beröm? Dubbelt vanvett.

3255/
- Fråga inte vad EU kan göra för dig! Du kommer ändå inte att tycka om svaret.

3256/
Det är trevligt att tro att man kan påverka politiken. Inte minst när man kan påverka den som minst.

3257/
Det är roligt att oroa sig. För annars skulle det förstås inte vara så populärt. Och personligen skulle jag inte bli ett dugg förvånad om det blev en hel del förändringar i framtiden. Sånt har hänt förr, säger dom som har kvar sitt mannaminne. Men jag är varken upprörd, eller rädd, eller oroad, men det är klart att jag ställer upp om det kniper! Jag kommer kanske att börja oroa mig redan till helgen? Men kommer jag i praktiken att röra ens ett finger? Det beror helt och hållet på vilket finger det handlar om.

3258/
Irritationen och ilskan över att folk, och framförallt FOLKET, hela tiden röstar FEL? Och det finns bara en enda lösning: Bara såna som röstar rätt- ska ha rätt att rösta! Och det är bara är rätt åt Dom Dumma, ingen har bett Dom att rösta FEL! Det är såna som Dom Dumma som förstört rösträtten för  alla oss andra!
     Att rösta fel är fult - att rösta rätt är däremot rätt.

3259/
Men, när Shirley Temple blev tonåring tog hennes filmkarriär slut.
     Hon var inte längre ett BARN. Hon var inte längre BARNET.
     "Ur barns och dårars mun skall du höra SANNINGEN!"
     - Vem sa det? Ingen aning. Men det var sannerligen synnerligen dumt sagt. Och all denna dumma barnromantik! "Ju fler flätor - desto större visdom!"
     - Vem sa det? Ingen aning, men det var minst lika dumt sagt. Och den idiotiska "Den-ädle-vilden-romantiken" som också segt lever kvar än idag! Men nu förädlad till rätt-tänkande vurm för "urbefolkningar".
     Jaja, den romantiska soppan smakar tydligen lika gott idag som den gjorde då. Det enda nya är att massmediahysterin har tillkommit. Som lök på laxen? Som råga på eländet? Som hunden på hönan, som något i hästväg?
     Så nu ligger den gamla goda romantiken i lä. Mot massmediahysterin hade han ingen chans. Men det har förstås ingen annan heller. Aldrig har så många dumheter spridits så snabbt till så många dumbommar som idag. Och det är tack vare utvecklingen det, och det ska han ha all heder av, eller ska han det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar