onsdag 29 juni 2016

2260/ Till exempel EU-valet: Ett homeopatiskt val. Så utspätt att det blivit meningslöst. För att ge legitimitet åt sånt som inte bör få någon legitimitet. När du inte kan påverka, så ska du i alla fall fatta att du inte kan påverka, det är ett minimikrav.


2261// Såna som tror att frihet och skolk är samma sak är sällan särskilt fria, fast i gengäld kan dom ofta vara väldigt duktiga på att skolka.


2262/  USA: Mansons manipulerade mördarbrudar blev dödsdömda. Men den svenska "barnflickan" ansågs det allmänt vara JÄTTE-synd om. För hon "lydde ju bara order", en kusligt bekant replik.


2263/ Valår: Finns stora förväntningar. Fast blir små förändringar. Och så ska det vara i ett bra land.


2264/ Men tänk om det är just TVÅNGET som pensionärer saknar mest? Det var så himla bekvämt att ständigt kunna skylla på annat? Nu måste man själv, något, men man vet inte riktigt vad.


2265/ Säga vad man vill om jazz - men jazz är ändå inte alltid jazz!
     Freddie Keppard? Som nästan spelade in den första jazzskivan 1916? Och Coltrane? Likheterna är påfallande små. Fast om det blir bråk om namnet JAZZ har Keppard förstås företrädesrätt.


2266/ - Jag undviker alltid program med kändisar eller utvecklingsstörda!
          - Är inte det samma sak?
          - Det där var din replik.


2267/ "Sona sitt brott?" OM fängelser faktiskt förbättrar folk, är jag förstås en varm anhängare av JÄTTE-långa fängelsestraff! För när folk sen väl slipper ut, har dom sonat utav bara hellwitti och bör alltså vara JÄTTE-sympatiska!
    Det finns en annan möjlighet. Men den är lite sorgligare, så den går jag ogärna in på, eftersom jag anser mig själv vara en gladlynt matfisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar