tisdag 6 september 2022

 6412/

"Jag är jävligt extrem! Jag tror att muslimska lynch-mobbar är ett större hot mot det svenska samhället än till och med Ebba Busch!"

Dom satt i bushen och hatade Ebba Busch av hjärtans lust. Det finns konstiga nöjen.


6413/

Klimathotet / Som ett självbelåtet slagträ mot Alla andra / Som icke äro lika kloka och goda som jag är / Att moralisera över andras klimatagerande är det dummaste man kan göra / Och därför också det vanligaste man gör / Nu lär visserligen inte fariséer ha varit särskilt fariseiska / Men ändå.


6414/

Misstror paralleller: "Vi vet hur det gick förra gången!" Klart vi vet det. Idag. Men att vi idag vet, hur det gick igår, betyder inte alls att vi vet hur det kommer att gå i morgon. Att dra paralleller är lika begåvat som att spå i kaffesump. Men det är klart, ibland kan kaffesump kanske vara det klaraste man har att tillgå.


6415/

Det finns korkade kollektiv / Och det mest korkade kollektivet kallas BILISTER / (Men dom heter egentligen något annat) / Och korkigheten beror på att kollektivet inte ens fattar att det är ett kollektiv / Och dom allra-allra-allra mest korkade bilisterna tror till och med att dom är individualister / En sant korkad bilist anser alltid att det alltid är Alla Dom Andra Bilarna som åstadkommer bilköerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar