onsdag 7 september 2022

 6416/

En väl fungerande nationalstat är en förträfflig och framförallt fullt fattbar enhet. Inte minst därför att jag aldrig har fattat vad det finns för bra alternativ.


6417/

Dom levde i en självbelåtet konservativ vänster-bubbla och trivdes till tusen.


6418/

17/8 2022: Ännu en TROPISK NATT. Något som jag hatar. Men att hata vädret är att häda. Hävdade Olaus Petri. Det är inte bara katoliker och muslimer som kan tota till det.


6419/

Storleken har stor betydelse / Ju mindre barn - desto tråkigare barn / Men med vuxna är det precis tvärtom / Vad beror detta på? / Förr trodde man att det var Djävulen som bänglade till det / Och ett tag trodde man  att det var "profitkvotens fallande tendens" som bar hela ansvaret / Men idag har vi kommit längre än så / Mycket längre / Även om vi inte alls vet vars vi är / Idag skyller vi på STRUKTURER / Och eftersom ingen vet vad STRUKTURER är går dom hur bra som helst att skylla på / Ännu har ingen sett en levande STRUKTUR / Eller ens någon död / Men det kan förstås finnas kvar STRUKTUR-skelett på avlägsna öar där ännu ingen vit man satt sin fot /  Tror man  / Gissar man / Det säregna med STRUKTURER är att dom sällan eller aldrig försöker försvara sig mot illasinnade angrepp / Kan det vara därför STRUKTURERNA dog ut? / Ungefär som dronten? / Krafter som var starkare än STRUKTURERNA  tog över deras revir? / Och åt glatt upp deras ungar? / Och sen kom då inlandsisen och dränkte alla sorger? / Och så då digerdöden därtill!

Repris: Jag slåss hellre mot väderkvarnar än jag slåss mot STRUKTURER! Väderkvarnar finns faktiskt, vilket förstås betydligt förbättrar möjligheterna till slagsmål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar