söndag 22 november 2020

MED FÖRBUD MOT FRAMTIDEN!

3705/

Vi, som kallar oss De Goda Krafterna, har idag ett fasligt sjå med att införa fler förbud.

Vi har redan ersatt Tio Guds Bud med ett tiotal nya fräscha förbud där de tre viktigaste  är: Du skall icke förneka Förintelsen, Du skall icke förneka klimatförändringen, och du skall icke förneka rådande pandemi. 

Dessutom har vi svartlistat hundratals ord som du inte ska använda, om du inte vill nedkalla vår rättmätiga vrede över ditt huvud.

Framförallt är det ETT ord du inte ska använda. Och alla vet VILKET ord det är, ty tack vare förbudet har detta ord blivit världens mest kända ord. Förbud kan tyvärr ibland bli beklagligt kontraproduktiva, men detta får förstås aldrig stoppa oss i vår rättmätiga förbudskamp.

Glädjande nog finns det nu i vårt land starka, men goda, krafter som vill ha tillbaka vår gamla fina hädelselag. Och den kommer då naturligtvis inte att gälla bara EN religion. Nej den nya, förstärkta och förbättrade, hädelselagen kommer att effektivt hindra ALL kritik av ALLA religioner! Och naturligtvis också ALL kritik av ALLA heliga skrifter. Och då kommer vi äntligen att få ett himla lyckligt land.

Dessutom har vi fått en oväntad men mäktig bundsförvant, nämligen stormakten Kina. Se där ett land som sannerligen aldrig dragit sig för att förbjuda! Och nu finns det i Kina en ny lag som gör det olagligt att förolämpa den kinesiska nationalsången.

Ibland blir man stum av beundran. Tänk att kunna komma på en sån lag, och ett sånt förbud!

Och inom en snar framtid kommer säkert också "Du gamla du fria" att vara fredad från ondskefulla angrepp från opatriotiska smädare och huliganer.

"Lär av Kina!" sa man redan på 70-talet, även om man då avsåg ett kommunistiskt Kina. Alltså något helt annat än dagens Kina, som äntligen insett att den kapitalistiska vägen är den enda vägen till lycka, frihet och välstånd.

Men sen har vi också den brännheta potatis-frågan om hur makten  bör agera mot såna som inte visar tillbörligt intresse för transpersoners problem. Bör det förbjudas, och kanske klassas som ett hatbrott, att helt strunta i den otroligt viktiga transpersonsproblematiken? Kan inte rått ointresse uppfattas som en hånfull kränkning av känsliga minoritetsgrupper?

Vi, som alltså är allmänt kända som De Goda Krafterna, och ofta förkortas DGK, har idag med andra ord väldigt mycket att bestyra och ta itu med.

Och vi har också väldigt mycket att ondgöra oss över. För även om vi råkar vara goda, tvekar vi aldrig att ondgöra oss över såna som inte är fullt så goda som vi. 

Vi kommer aldrig, aldrig, aldrig, aldrig att ge upp!

Vi vässar oavbrutet våra förbudsfingrar!

Vi kan, vi vill, och vi törs införa fler och fler förbud!

För vi vet att flera förbud i längden ofelbart kommer att leda till ett friare, bättre och lyckligare samhälle!

Så snart någon eller något, stör någon eller något, kommer vi att skoningslöst sätta in nya förbud!

Att förbättra genom att förbjuda är den enda framkomliga vägen!

Tänk vilken framtid vi kommer att få!

Tänk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar