måndag 1 april 2019

3086/ "Förr kunde jag höra syrsor. Men inte tyckte jag det var något. Så jag sluta lyssna på det örat."

3087/ "Man känner sig som maktlös. Men eftersom man faktiskt är maktlös, så är det väl bara som det ska vara?"

3088/ Bill Haley hade för lite. Jerry Lee Lewis hade för mycket. Men Elvis hade precis lagom. Av den "farlighet" som utgör exakt 33 1/3:s procent av råckenråll.

3089/ "Det är USA:s fel att folk flyr till USA!"

3090/ Stötte, nästan, ihop med en tjej som trodde att hon kunde cykla och telefonera samtidigt. Men det kunde hon inte, utan hon fick nöja sig med att dråsa simultant i asfalten.

3091/ "...två ungdomar som fått en mycket dålig start i livet..." = Om två tjejer som bränt upp en skola. "FÅTT?" Dom har inte "FÅTT" en dålig start, dom har "GJORT" en dålig start! Om man inte kan skilja på offer och förövare ska man hålla tyst, även om man skriver ledarartiklar.

3092/ "Äh! Vadå? En enstaka mordbrand är väl inge bråka om! Kan väl hända vem som helst! Huvudsaken är väl ända att vi alla nu är JÄTTE-snälla mot mordbrännarna som mår mycket dåligt?"

3093/ Veckans fråga: "Har minoriteten alltid rätt att bestämma över majoritetens språkbruk?  Vad tycker du? Motivera! Med säregna ord!"

3094/ Kanske lite svalkande källkritik även mot ensidiga få-stanna-artiklar?

3095/ Undrar varför DOM så ofta ställer VARFÖR-frågor? Och varför DOM så ofta anser att enda rätta svaret är att man skulle ha gjort och sagt precis som DOM?

3096/ Att skriva är att försöka befria sig från störande intryck. Om man tror att man skriver för att göra intryck på andra är man dum. Men det kan ju vara trevligt det med.

3097/ Såna som tar sitt liv tar inte sitt liv på allvar.

3098/ När man slutar göra dumheter är man död, och att vara död är nog bland det dummaste man kan göra.

3099/ För att få total makt över sin kvinna isolerade han henne. Men när hon sen dog visade det sig att han hade lyckats bara till hälften: Nu var det han som var isolerad. Och då vart han väldigt arg på henne.

3100/ Utrota polio? Bra-bra! Och ta nästäppa också, när ni nu ändå utrotar och står i!

3101/ När blev "nationalismen" utsedd till den Årets Skurk? Kom verkligen "globalismen" bara två?

3102/ Det här med godkända nationella minoriteter? Dels är man då en vanlig svensk?  Fast samtidigt är man då, på något konstigt sätt, en ovanlig svensk? Det är inte alltid jag förstår det man tydligen ska förstå har jag förstått.

3103/ Det man inte vet känner man väl till. Tyvärr.

3104/ Att ställa upp för Någon till etthundra procent? Även när Någon uppenbarligen har fel? Och när Någon sen aldrig behöver ta något ansvar för något? Är det verkligen värt beundran?

3105/ "Ge dom ett eget land! Att styra och ställa till i, precis som dom vill! Alla ska ha egna länder att härja fritt i! Då kommer alla problem att lösa sig! Finns inget som är så trevligt som självständighet!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar