lördag 28 oktober 2023

 6956/

"Men kan man inte precisions-bomba så att bomberna bara drabbar Dom Elaka?" undrade Alla Snälltänkande.

"Nej det kan man inte!" blev det inte fullt så snälltänkande svaret.


6957/

KORT-KORT SF

DOM. Dom kom från rymden. Precis som Dom skulle göra. Och visst var Dom ganska gröna. Och Dom tänkte förstås ta makten. Och det lyckades Dom bra med.

"Nåja? Gärna för mig. Kan väl knappast bli sämre." tänkte Han.


6958/

KORT-KORT: När Han sov kom han på Livets Mening. Och det var dessutom en kort mening. Men för säkerhets skull skrev Han ändå ner den på en lapp. Som Han la på ett säkert ställe. Så den inte skulle komma bort. Om Han själv skulle råka glömma bort. Och sen somnade Han lugnt om. Men när Han vaknade nästa morgon hade Han glömt bort. Och lappen var dessutom borta. Och Han visste att det inte ens var lönt leta. När lappar kommer bort beror det på att lappar vill komma bort. 


6959/

Gårdagens ack så populära: Den-å-den-måste-bara-få-stanna-artiklar har idag ersatts av: Varför-kan-man-inte-bara-utvisa-den-där-vidriga-typen-artiklar.  Men retroaktiva framsteg är baksteg.


6960/

KORT-KORT: Han kom på att halva livet hade gått. Sen kom Han inte på nå mer. Och så gick andra halvan.


6961/

KORT-KORT

Han halkade i badrummet. Det var det sista Han gjorde.  Men det gjorde sig inte så bra i dödsrunan. Som istället fick lägga tyngdpunkten på att Han alltid hade varit en varm, ja nästan het, djurvän.


6962/

"Ojdå! Har jag råkat uppfinna en atombomb? Det var ju tråkigt!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar