måndag 30 oktober 2023

EFTERKLOKHETENS KRANKA VISHET

 6964/

"Nåja! Invandringen räddade väl kanske inte världen! Men den förstörde i alla fall Sverige! Man får vara nöjd!"


För många år sen sa Han att invandringen höll på att bygga in en bomb i Sverige. Nu briserar bomben. "Huru trevligt är det inte att få rätt!" sa Han förtjust.


- Även om det är sådär 25 år för sent. Så är det ändå intressant att idag läsa en ledare i UNT som säger att Sverige med invandringen tog sig vatten över huvudet.


Slutsats: Enda nackdelen med efterklokheten är att den ibland kommer för sent.


6965/

Det konstiga påhittet att man ska läsa böcker just på sommaren. Och helst då i hängmattan. Och i värsta fall deckare. Nä! Tvärtom! På sommaren ska man syssla med praktiska saker, som till exempel lagande av punkteringar. Vilket sällan med framgång utförs i hängmattan. Även om det kanske vore en rejäl utmaning.


6966/

Man ska vara snäll mot minoriteter / Även om ingen vet varför / Men snäll med måtta / Man behöver inte vara snäll mot precis alla minoriteter / Någon måtta får det vara på snälleriet / En del minoriteter är så små att man inte ens behöver vara särskilt snäll mot dom / Ta till exempel Jehovas vittnen / Dom har man rätt att fnysa åt eftersom dom dessutom är dumma / Och NMR är så vådligt små att dom skulle man helst vilja slå ihjäl / Eller åtminstone förbjuda / Någon måtta får det vara på minoriteter / Tänk om dom skulle börja föröka sig och stå i / Nä tacka vet jag muslimer! / Det är en minoritet som heter duga! / En miljon svenska muslimer kan inte ha fel! /  Och dessutom är dom våldsbenägna till tusen/  Stora starka och mordiska minoriteter gör man mycket klokt i att vara snäll mot / Annars kan man komma att ångra sig / Och att ångra sig är inte alltid så roligt som det låter.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar