onsdag 25 maj 2022

6351/

"Folk får sköta sin sexualitet själv! Helt utan uppmuntrande tillrop eller burop från mig!"


6352/

I tävlingen UTOPIERNAS UTOPI vann "Fred på jorden!" som vanligt. Två kom i år "Evigt liv åt alla och det genast!" Men nästan lika många röster fick trean "Om bara alla snälla stater snällt avskaffar alla sina kärnvapen kommer nog alla elaka stater att snällt följa efter!"


6353/

Inga nya argument mot NATO. Men ett nytt tungt argument för: Att vägra lyda Putin. Räcker för mig som inte tror att det i praktiken kommer att spela någon större framtida roll. Om man nu ändå tänker slösa bort två procent på försvaret.


6354/

- Känt mig kraftlös en längre tid. Än så länge är jag inte orolig. Bara fundersam. Men det är ju en bra början.


6355/

INGEN BRA REKLAM FÖR ISLAM / Om man inte förstår skillnaden mellan att bränna en bok och bränna en bil är man rätt och slätt korkad / Om man inte förstår att det är svensk lag som gäller i Sverige är man ännu mera korkad / Och om det är det här kriminella slöddret som ska föreställa islams försvarare är det sannerligen synd om islam / Ge inte dessa grupper ett lillfinger / Men möjligen ett långfinger.


6356/

Slumpartat fynd i "Pelle Holm"/ Där man alltid gör fynd / Skulle egentligen kolla upp Rellings replik i Vildanden / Men hittade Tacitus: "Där man åstadkommer en ödemark, där kallar man det fred."


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar