torsdag 23 september 2021

 5131/

Huru klara sommarvärmen? Trenne enkla råd. Råd ett: Håll dig inomhus. Råd två: Vädra aldrig när det är varmare ute än inne. Råd tre: Bada bara varmbad.


5132/

Bokbål antänds alltid av rätt-tänkare / Statyer störtas alltid av rätt-tänkare / Rätt-tänkare är rätt bra på destruktiva handlingar /  Men att idag ge sig på gårdagens monument leder inte till en bättre framtid /  Men det är klart / Färre monument ger förstås mer plats till ökad bilism / Vilket igår sågs som ett framsteg / Men idag ses som ett baksteg / Tiderna förändras men inte vi med dem.


5133/

Jag vet ingenting om framtiden / Men det gör ingen annan heller / Det är tryggt att veta / Om femhundra år kommer tusentals UFO-tingar att ta över / Kanske / Hela framtiden är ett enda stort kanske / Eller kanske snarare många små kanske / Låt varje generation ha nog av sin egen tids plåga / Kanske klokt att koncentrera sig på sin egen livstid / Ingen annan gör det åt dig / Klimatet kommer knappast att bli något större problem / Det kanske kommer att bli varmt / Det kanske kommer att bli kallt / Men kallare än inlandsisen kommer klimatet knappat att bli / Man får vara glad för det man får vara glad för / Migrationsproblemen kommer att förvärras / Integrationen kommer att fortsätta med sitt stora-stora misslyckande minst lika glatt som förr / Jag kommer personligen bara att beröras av stölder / Lite stölder ska väl en karl tåla / Och man får inte bli nedslagen av att bli nedslagen / Snarare synd om Sverige än om mig / Jag dör men Sverige lever kvar / Eller gör han verkligen det / När Sverige inte längre är Sverige är Sverige då fortfarande Sverige frågar sig många / Strunta i framtiden / Nutiden är illa nog / När du är död är din framtid slut / Det är det enda du vet om framtiden / Är kanske inte det tillräckligt / Inte för alla / Alla finns inte / Vart är världen på väg undrar många / Man ska inte undra i onödan / Man behöver inte undra när man vet / Världen är på väg åt hellwitti / En vacker dag slocknar solen / En mörk dag för mänskligheten / Fast han är förstås van / Tyvärr finns det saker man måste tåla / Fast man inte alls vill tåla / Att hata tjuvar är den enda vettiga känslan / Att hata brott utan att hata brottslingar är en mesig halvmesyr / Småstölder är småsaker / Småsaker är det värsta som finns / Inget är så besvärligt som bagateller / Det där med vart världen är på väg kan man däremot hoppa över / Det blir nog bra med framtiden / Även om det blir dåligt /Vart är världen på väg / Vart är Sverige på väg / Vart är du på väg / Vart är jag på väg / Personligen är jag på väg mot slutet.


5134/

"Du uppmanas härmed att byta till de för dagen gällande åsikterna vad gäller ditt-och-datt! Att du i en himla massa år haft helt andra åsikter hör inte hit! Om du inte anpassar dig till det idag rådande åsiktsklimatet kommer inga kläder i världen att kunna hjälpa dig! Du kommer att smutskastas så det står härliga till! Det är inte din sak att bestämma över dina egna åsikter! Hur skulle det se ut om alla gjorde så i en demokrati!?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar