måndag 31 maj 2021

 4351/

Rätten att häda är viktigare än rätten att välja att vara kränkt. ("Häderian hadera!" som Snoddas inte sa.)


4352/

"Nä! Invandringen har gått väldigt bra! Det är väl egentligen bara integrationen som har gått åt helvete?"


4353/

"När man bara har näsblod att komma med känner man sig underlägsen Alla Andra som kommer dragande med cancer, stroke, eller i varje fall något psykiskt. Fast psykiskt har förstås tappat mark sista tiden? Nu är det knappt nån höjer på ögonbryna när man kommer och är lite lagom knäpp. Knäppdiagnoserna blev för många, så folk tröttna på dom, och det var många där som sa att dom längtade efter något rejält, som till exempel en bruten lårbenshals, eller nåt åt det hållet, ungefär som det var på femtiotalet!"


4354/

Det är svårt skriva rent nonsens när man har smutsig fantasi.

 Men ändå är det ofta helt nödvändigt att ta det viktiga steget över till rent nonsens. Det är ofta enda sättet att göra sig förstådd. Om man nu är ute efter nåt så obegripligt korkat.


4355/

När negativa känslor börjar bubblar upp / Låt dom bubbla bara / Dom har lika stor rätt få finnas till som du/ Låt dom hållas / Ge dom en chans så brukar dom lugna ner sig  till sist / Låt dom bubbla bara / Håll grytan kokande/ Som man sa förr innan teven kom.


4356/

"Pengar? Inga problem! Vi kanske inte kan resa jorden runt varje helg, men vi kan resa till Åland! Och det är både billigare och bättre! Och så är det lite närmare, så man kommer hem tidigare!"


4357/

Tyvärr avgörs inte val i vallokalerna. Det är den som sen räknar rösterna som bestämmer vem som vann. Det där har diktatorer alltid vetat. Till exempel Stalin, och det var sannerligen en diktator som hette duga eftersom "Stalin" inte var hans riktiga namn.


4358/

Jag anser sällan att Selma Lagerlöfs budskap är hennes egentliga budskap. (Hennes budskap är inte mycket att hänga i granen) Hennes egentliga budskap är hennes språk och hennes stil, konst är inte åsikter. Nå det där vet alla, det där håller alla med om, det där är inge gapa om.


4359/

Men det är naturligtvis bara såna som är okritiska till islam som har rätt att kritisera islam! För han är väldigt, väldigt känslig och skulle lätt kunna ta illa upp, så det är säkrast att alla helt håller inne med all kritik, annars bryter han kanske ihop..


4360/

Nonsens är sannare än en Zebra.


4361/

"Så länge det finns folk med andra åsikter är mina kommer jag att fortsätta min kamp!"

Det är trevligt att tvinga teorier på andra.

"Hellre en påtvingad teori i huvudet- än tio teorier som villrådigt går lösa i skogen!" avslutade han sin föreläsning varpå applåderna aldrig ville ta slut. Man applåderar gärna sånt man inte fattar ett dyft av, och det gör man rätt i, för motsatsen kan vara farlig, mycket farlig. Så snart du är tveksam till någon eller något: Applådera till tusen!


4362/

Att angripa Sverigedemokraterna är det minst modiga man kan göra i Sverige idag så det är inte att undra på att Sverige kryllar av modiga människor.


4363/

Det gamla vanliga / Ju mer man varnade desto mer växte det man varnade för / Det såg man som ett stort framsteg / Man skulle behövt nya glasögon.


4364/

Han började på en lista över De Tio Glåporden. Eller om den hette De Tio Mest Sagda Skällsorden? Men han fick aldrig ihop mer än åtta: Nazist! Rasist! Fascist! Populist! Nationalist! Fördomsfull! Främlingsfientlig! Islamofob! Extremist! Människosynskadad! Jo, men det var väl tio? Men han var ändå inte riktigt nöjd. Han publicerade aldrig sin lista över De Tio Skällsorden. Synd. Den hade varit väldigt användbar i många situationer. Till exempel om man helt saknade argument i en debatt hade man ju bara haft att ta fram listan och sen pricka av motståndaren punkt för punkt.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar