fredag 9 februari 2018

2843/ Min motvilja mot motdemonstranter: Låt folk först tala till punkt. Sen kan man tysta talarna i lugn och ro.

2844/ Dom dör och står i. Grannarna. Häromnyss en i grannföreningen: Född -43. Och nu en i trappuppgången: Född -48. Döden kommer närmare och närmare. Nästan kusligt, hur ska det här sluta? Skräckfilmer är nog det sista som behövs.

2845/ En Gud som bara ställer till det för en? Vad ska man egentligen ha en sån Gud till? Ställa till det klarar man bra på egen hand. Inte undra på att framgångsteologin har tagit marknadsandelar.

2846/  Det verkar tyvärr som om den välkända femtiotalsfilmen "I was a teenage werewolf from outer space!" aldrig har existerat.

2847/ Om man ser nazister som ett seriöst hot mot samhället bör man tala med sin ögonläkare.

2848/  Att flyga jorden runt för att ivrigt uppmana Alla Andra att inte flyga jorden runt, imponerar inte alltid på alla.

2849/ "Man kan inte förbjuda fattigdom!" säger man. Och tror att man sagt något. Men kan man ha en nollvision för trafiken, så kan man naturligtvis också ha en nollvision för fattigdomen. Bör väl, hur som helst, vara betydligt bättre att förbjuda fattigdom, än att främja fattigdom. Men många länder föredrar förstås att förflytta sin fattigdom till andra länder. Fattigdom har blivit en viktig exportvara.

2850/  "Tyvärr finns det fortfarande kvar såna som tycker att penetrering är trevligt, och inte ens har vett att skämmas som folk!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar