måndag 5 februari 2018

2810/ Men när då FOLKET äntligen engagerade sig. Och när då FOLKET högljutt deltog i debatten. Visade det sig att FOLKET var korkat. Och inte nog med det: FOLKET hade ofta helt fel åsikter. Och det där nätet sen! Man vart som förvånad. Och vilket språk FOLKET hade! Man vart som beklämd. Man hade velat ha FOLK-makt. Trodde man. Men det ville man inte alls. Upptäckte man till sin förvåning & fasa. Och det fast man pratat väl om FOLK-makt hur länge som helst. Och fast man berömt FOLKET minst tusen-miljoner gånger! Och så gick dom otacksamma jävlarna och röstade alldeles åt hellwitti! Snopet värre vart det. Vad skulle man nu tro på, och på vem? Kanske lika bra strunta i FOLKET och fortsätta bestämma själv, precis som vanligt.
       - Men Arbetar-Klasse då? Sågs inte han längre som ett alternativ?
       - Tyvärr hade ordet "alternativ" fått dåligt rykte, så Arbetar- Klasse åkte ut med badvattnet.
       - Vilket badvatten?
       - Märk inte ord.
       - Vad ska jag då märka? Handdukar?

2811/ - Titta bara va snäll Gud är som skapat Alltet! Och kolla va fint, och finurligt, och dessutom väldigt vackert Alltet är!
           - Nänä! Allt här på jorden är bara jämmer & elände! Och Alla Andra bara syndar och står i! Ska bli skönt snart få komma till himlen! För där är det i alla fall trevligt värre,säger alla som vet!
       (Den eviga religiösa motsägelsen. Dels är Alltet jättebra. Dels är det i stort sett bara jämmer & elände & synd & två-tre till. Bestäm er.)

2812/ Men visst är Luther aktuell värre! Hans råa debatteknik med personangrepp och fula ord skulle passa perfekt på nätet. Och Martin var en hejare på att förolämpa andra! Eftersom han råkade ha samma åsikter som Gud själv hade han full rätt klämma åt allt oliktänkande! Och han var noga med att hata både judar och muslimer, han var rättvis på så sätt. Och han var jävligt mycket för lag och ordning och ohyggligt hårda straff för dom som vågade mopsa sig! Men han drog sig heller aldrig för att vara som folk och klämma några starköl med grabbarna! Och ibland vart han så full att han såg Djävulen till och med, sa han! Så om Luther bara fått leva hade han idag varit fullfjädrad Sverigedemokrat, och då skulle vi alla fått se på Fan.

2813/ Nyttigt träffa gamla klasskamrater. Inte minst nu när dom verkligen är gamla. Och vi håller tre tider igång på en gång: Förr, nu, och framtid.
     Och man inser att det här med minnen och det, nog inte är någon exakt vetenskap.
     Fast det är klart: Om man vill bevara sin egen dumhet gör man klokt i att bara lita på sina egna minnen.
     ("Print the legend!")

2814/ Så länge algoritmerna ständigt misslyckas nå mig med reklam är jag inte särskilt rädd för deras förmåga att påverka mig politiskt.
      Verkar väl som om algoritmerna håller på att ta över strukturernas jobb:
      - Gu att ja är rädd algoritmerna!
      - Nä ja håller mig till att va rädd för strukturerna! Man vet va man har, inga nymodigheter för min del! Man blir som konservativ när man blir som äldre.

2815/ Terrorism: Vidriga handlingar av vidriga personer med vidriga ideologier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar