måndag 1 augusti 2022

 6370/

Alla bra artister upprepar sig, men så har dom något bra att upprepa också.


6371/

Eftersom Putin inte "kan" förlora kan Ukraina inte vinna.


6372/

När man pratar om VI pratar man om ingenting. (Det finns inget VI. Det finns inga VI.)


6373/

"Fetma är en sjukdom" / Och får därför förstås inte heta "fetma" / Eftersom någon då kan bli ledsen / Eller i värsta fall kränkt / Allt är en sjukdom / Och alla har rätt till minst en diagnos per man / Och kvinna / Och trans / Huvudsaken är att den enskilda individen aldrig ska behöva ta något som helst ansvar för sitt eget liv / Eller i värsta fall för sin egen hälsa / Det vore att vrida klockan tillbaka till medeltiden / Då man visserligen inte hade så många klockor att vrida på som vi har idag / Men i gengäld hade man digerdöden som dessbättre var lätt till tusen att sätta diagnos på / Men vad hjälpte det / Inte hjälpte det /Det är tyvärr inte alltid det hjälper med att sätta en diagnos på folk / Men det ska vi tala tyst om / Om ens det.


6374/

Man kan aldrig lita på folk och framförallt aldrig på sig själv.


6375/

Att berika Sverige med muslimska lynch-mobbar visade sig till mångas förvåning inte vara någon särskilt bra idé.


6376/

Språkligt blandmissbruk : "Jag mår sjukt bra framförallt när jag är sjuk!" / "Idag mår jag grymt bra vilket beror på att jag såg en så himla grym avrättning på teve igår! Jag jobbar nämligen som sadist på halvtid numera!"


6377/

Märkligt: Såväl Strindberg som Tegnér skrev en pjäs om Blot-Sven. (Blot-Swen). Men båda två brände sen upp sina pjäser. Här ser jag någon slags utmaning. Och sen får man väl se.


6378/

Fasan för att aldrig mer bli frisk? Visst. Och det kanske ännu mer än fasan för att bli död? Även om man förstås av och till noterar alla yngre som dör. För det är bara dom yngre som dör som räknas. Resten var  ju ändå redan gamla från början.


6379/

25/5 försökte årets första humla brutalt tränga sig in i lägenheten. En stor jävel, som kanske övervintrat och haft det bra. Men han fick sig en snyting som fick honom att komma på bättre tankar. Naturen ska tuktas, lära sig veta hut, och vara som folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar