måndag 8 augusti 2022

6393/

Afzelius "Sago-hävder"? / Visserligen en avlägsen släkting / Men: Frakturstil!? / Fast förstås ändå nyttig läsning: Det var värre förr / Det kan vara bra att veta.


6394/

"Om vi inte är snälla mot Putin kommer han att göra något dum!" / Tror jag säkert / Men jag tror att han kommer att göra något dumt ändå / Då är det mer logiskt att vi är rejält elaka mot Putin / Vilket han väl förtjänar / Men: "Vi får inte förödmjuka Putin!" / För då blir han ledsen / För då gör han något dumt / Och så vidare / Men det går inte att "förödmjuka" en person som kommer att vägra att vara förödmjukad / En person som vägrar erkänna misstag / Som aldrig gjort några fel / Som alltid hittar några nya att skylla på /Så det är bara att förödmjuka Putin och stå på / Kan inte göra någon skada / Mest meningslöst av allt är att vara snäll mot Putin.


6395/

Den konstiga debatten om "friskolor" / Där man dels är arg över att inte alla får komma in på dessa förträffliga skolor / Och dels är arg över att dessa skolor är jättedåliga därför att elaka  aktieägare stoppa alla skolpengar i sina egna rymliga fickor /Och att aktieägare alltid är elaka är ett axiom / Som alltså aldrig behöver bevisas / Vilket är behändigt värre / Inte minst i debatten och det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar